SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Bancomat defect, bani gratis pentru un paznic din Timiş. Bancnotele ieşeau singure, fără card
Un tânăr de 28 de ani, angajat ca paznic la un magazin din Timişoara, avea o mină de aur la locul de muncă, de unde scotea bani gratis în fiecare zi.

Mii de lei a scos tânărul, care a păstrat cu sfinţenie secretul prosperităţii sale financiare.

Defecţiune majoră, bancnotele ieşeau singure

Poliţiştii spun că bancomatul avea o defecţiune majoră. De fiecare dată când un client îl folosea, o sumă de bani ieşea prin partea din spate a aparatului, iar tânărul paznic era acolo să o ridice.

Nu a anunţat pe nimeni despre ce se întâmpla şi a preferat să păstreze pentru el sumele de bani. Astfel, bancomatul i-a dat în 3 luni de zile salariul pe aproape 2 ani, tânărul reuşind să strângă peste 15.000 de lei.

Flagrant organizat de poliţişti

Pentru că eroarea a fost sesizată la un moment dat către bancă, dar nu se ştia ce se întâmpla cu banii, poliţiştii au organizat un flagrant. Astfel, în urma investigațiilor efectuate, s-a reușit prinderea în flagrant a tânărului, care a sustras printr-o fantă laterală, suma de 300 lei, în momentul în care un client a accesat bancomatul.

Paznicul lacom a fost arestat

“În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum si recuperarea prejudiciului.

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de oameni ale caror coafuri ar trebui interzise prin lege 76Diferența drastică pe care care chirurgia plastică o face intre celebritățile de aceeași vârstă 97

20 de invenții pe care o sa le vrei imediat cum le vezi 1411Doar 1 din 5 oameni descoperă câinele ascuns în imagine. Tu poți? 3691Vă îndoiați de existența lui? 7 semne că îngerul vostru păzitor este undeva pe aproape 37313 anunțuri extrem de strălucitoare care își lasă concurenții fără nicio șansă 25627 de coincidențe perfecte care fost surprinse in poze 3169Pierdem un an și jumătate de viață sănătoasă din cauza poluării. România, pe urmele Chinei 517 promisiuni, pe care ar trebui să ți le faci ție și să le duci la împlinire 315Keanu Reeves finanteaza spitale pentru copii. Iata inca 10 lucruri pe care le-a facut indragitul actor 175
SuperClipuri.com 2022