SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Globurile de Aur 2020. O tânără care a plimbat tava cu apă prin fața celebrităţilor a devenit extrem de populară
”Şi premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar merge la… fata cu apa“, a scris un utilizator pe Twitter referitor la apariția unei tinere angajate de compania Fiji pentru a servi apă celebrităților pe covorul roșu, la gala Globurilor de Aur 2019, care a devenit extrem de populară pe reţelele socializare.

Pe lângă zecile de celebrităţi care au strălucit pe covorul roşu la gala Globurilor de Aur 2019, ce a avut loc duminică seara în Los Angeles, o tânără necunoscută a reuşit să se evidențieze prin simpla prezenţă şi să devină ”regina balului“, aşa cum au numit-o internauţii, informează Mashable.

Modelul Kelleth Cuthbert, din Los Angeles, angajată de compania Fiji să le servească apă plată vedetelor la sosirea la ceremonia de acordare a Globurilor de Aur, a oferit unul dintre cele mai amuzante momente ale serii, apărând în nenumărate fotografii cu actorii şi actriţele de la Hollywood.

Literalmente, tânăra a fost omniprezentă, încrezătoare, zâmbind relaxată în faţa fotografilor, chiar dacă poziția sa nu era cea de prim plan.

Fotografiile în care tânăra apare alături de celebrităţi precum Heidi Klum, Idris Elba, Jim Carrey şi Richard Madden au devenit virale, stârnind amuzamentul internauţilor.

În plus, pe Twitter a apărut şi un cont dedicat tinerei, Fiji Water Girl.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

La maratonul din Londra s-au înlocuit sticlele de plastic cu pungi de apă comestibile, sperăm că acest lucru va deveni o tendință 804(video) 60 de metri de Zbor.Accident incredibil în Polonia. Un şofer a intrat într-un rond cu viteză şi a zburat peste 60 de metri 25

Brigitte Sfăt l-a ironizat pe logodnicul ei, Florin Pastramă. ”El dacă bea un pahar nu știe pe ce lume este” 85013 fotografii care dovedesc că există 2 tipuri de fete in lume 7967Kim Yo Jong, sora lui Kim Jong-un, principala figură a succesiunii în cazul morții dictatorului nord-coreean 31418 persoane care nu pot explica ce se întâmplă cu viata lor 1848Ei sunt oamenii cu SUPERPUTERI surprinsi de camere. Ai zice ca glumim, dar numai priveste! 6396921 de fotografii care sunt greu de explicat logic 5264O domnisoara își căuta un soț bogat. Un bancher bogat a si răspuns la doleanțele fetei 1199Mesajul unei mame: „Mi-am invatat copilul cu tableta..Ca toti părinții neștiutori din zilele noastre”. 472
SuperClipuri.com 2022