SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Valentina Pelinel, despre primul iubit, de 70 de ani, în SUA: 'I-a împiedicat pe cei din jur să mă trateze ca pe o femeie ieftină'
Valentina Pelinel, în prezent soția lui Cristi Borcea, a vorbit despre începuturile carierei sale în Statele Unite și despre iubitul ei din acea perioadă, în vârstă de 70 de ani.

”Cinci ani am avut acelaşi iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecţie şi i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă şi să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de pielărie din America de Sud, locuieşte la New York şi colaborează cu mari nume ale modei”, a declarat Valentina Pelinel, conform wowbiz.ro.

Până să-l întâlnească pe reprezentantul prolificității în România – Cristi Borcea, Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu, pe care l-ar fi înșelat chiar cu nașul de cununie al cuplului, fostul ministru de Finanțe Sebastian Vlădescu.

Pelinel a vorbit, recent, despre ce-a de-a doua sa sarcină, urmând ca în noua familie Borcea să mai apară încă două fetițe, dezvăluind ce nume vor purta și când se vor naște. Mai mult, ea a ținut să infirme zvonul că ar fi făcut inseminare artificială pentru a avea această sarcină gemelară.

„Probleme groaznice cu sarcina, ai văzut ce titluri? Doamne, m-am speriat şi eu. Eu sunt bine, sunt pe tocuri, fac sport, încă fac sport, sunt foarte ok. Mi-am dorit tare şi, chiar şi după Milan, mi-am dorit tare să mai am copii.

Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. Am văzut faţa doamnei doctor şi zice: interesant, sunt doi! M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină. Cristi s-a bucurat tare! Nume de cod: iubirea (n.r. între ea şi Cristi Borcea).

Să ştii că înainte să fii mamă nu înţelegi copiii exact aşa cum ar trebui şi nici pe mame. Pe mine mă plictiseau discuţiile despre probemele copiilor. Mi-am dat seama că o mamă căreia îi pasă nu poate fi altfel, vorbeşte non-stop pe unde apucă. Eu arătam tuturor poze cu Milan. Ca mamă înţelegi (…)

Mai am în jur de două luni. Undeva de mărţişor acolo. (…) Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (…) Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, a spus Valentina Pelinel, într-o apariție la Antena Stars.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Prezumtia de legalitate, introdusa in Statutul politistului. Romanii nu se mai pot certa cu angajatii MAI 1412Experții dezvăluie 10 modalități cu ajutorul carora suntem pacaliti de restaurante 153

Soldații nostri fac drifturi cu tancurile pe gheață! De ce se acordă o importanță atât de mare zonei Arctice? 13621 de imagini care ne-au facut sa credem ca nu vedem bine 135121 de animale unice pe care le poti vedea o singura data in viata 19616 fotografii pe care trebuie sa le privesti foarte atent pentru a le intelege 113Marea Neagra nu va mai fi NEAGRA! Imagini spectaculoase oferite de NASA! Marea Neagră se colorează în turcoaz. 3639 sculpturi vechi care au devenit celebre datorită acestor taine ce se ascundeau în spatele lor. 569Un baiat super talentat seamana leit vocea cu al lui Nicolae Guta.. Ce parere aveti ? - VIDEO 23216Spune NU AVORTULUI ! Distribuie daca esti impotriva AVORTULUI - Un medic explica cum are loc acest proces.. vezi VIDEO 1071
SuperClipuri.com 2022