SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

6 Exerciții pentru un abdomen plat pe care le puteți face chiar stând pe scaun
1. Genunchii la piept

Acest exercițiu simplu și eficient întărește mușchii abdominali, îmbunătățește digestia și ajută la arderea grăsimilor. Iată cum se execută:

Stai pe scaun cu spatele drept și evită să te sprijini de spătar.
Ține picioarele în față la nivelul șoldurilor și spatele drept. Ridică genunchiul drept la piept, trăgându-l înspre abdomen.
Pune mâinile pe picior pentru a-ți întinde partea inferioară a abdomenului și execută între 20 și 30 de repetări, alternând genunchii.

2. Ridicarea simultană a genunchilor

Această poziție îți permite să îți exersezi mușchii abdominali într-un mod mai eficient. Trebuie doar să urmezi pașii de mai jos:

Stai pe scaun cu picioarele apropiate.
Ține spatele drept pe toată durata exercițiului. Ridică apoi genunchii la piept și încordează mușchii abdominali.
Adu picioarele în poziția inițială fără să atingi podeaua. Execută între 10 și 20 de repetări.

3. Ridicarea genunchilor cu aplecare laterală

Acest exercițiu subțiază talia, ajutând la eliminarea grăsimilor acumulate în această parte a corpului. Iată cum trebuie să procedezi:

Stai pe scaun cu spatele drept. Ține mâinile apăsate pe scaun.
Apleacă-ți corpul într-o parte, ridicând șoldul opus de pe scaun. Apropie genunchii și ridică-i la piept, înainte de a reveni la poziția inițială. Repetă, aplecându-te în partea cealaltă.
Execută 10 – 12 repetări pe fiecare parte.

4. Atingerea solului

Cel de-al patrulea pe lista de exerciții pentru un abdomen plat ajută la arderea grăsimilor de pe talie și șolduri.

Ține picioarele pe podea. Întinde brațele în lateral la nivelul umerilor.
În această poziție, răsucește trunchiul spre dreapta și apleacă-te în față, atingând piciorul stâng cu mâna dreaptă. Menține poziția timp de câteva secunde.
Îndreaptă spatele și repetă cu partea opusă, atingând piciorul drept cu mâna stângă.
Repetă setul de 20 – 30 de ori, alternând cele două părți pentru a antrena toate zonele corpului implicate în exercițiu.

5. Ridicările de pe scaun

Exercițiul de mai jos facilitează arderea grăsimilor și mărește masa musculară de pe abdomen, spate și umeri. Pentru ca efectele să fie mai intense, practică-l într-un scaun cu cotiere.

Stai pe scaun și sprijină-ți mâinile pe cotiere. Ridică-ți corpul, împingând șoldurile în față și picioarele în sus, pentru a-ți ridica genunchii la piept.
Menține poziția timp de 15 – 20 secunde, apoi odihnește-te. Repetă seria de patru ori.

6. Genunchii la coate

Nu putem vorbi despre exerciții pentru un abdomen plat stând pe scaun fără să îl menționăm pe cel de mai jos. Acesta subțiază talia și antrenează mușchii laterali, precum și partea inferioară a abdomenului. Nu uita că trebuie să atingi genunchiul cu cotul opus, în timp ce ții corpul ușor întors.

Stai pe scaun cu spatele drept, fără să atingi spătarul. Ține mâinile la ceafă.
Ridică genunchiul drept la piept și îndreaptă cotul stâng spre el, pentru a-l atinge. Revino la poziția inițială și repetă de 15 ori.
Repetă de încă 15 ori cu cealaltă parte. În total, execută patru seturi din acest exercițiu.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Iata cum prinde pisica laserul de pe Fundul acestei fete ! Vezi VIDEO.. 1629A uitat ca sta la un pupitru transparent si a aratat ce ascunde intre picioare.. Vezi VIDEO 30224

Un băieţel de 4 ani dezvăluie secretul tatălui său la grădiniţă – Imediat educatoarea pune mâna pe telefon şi cere explicaţii 3847„Unde joacă moldovenii, acolo pământul geme!" N-ai mai vazut asa ceva! 50325 de fotografii care vor face orice perfectionist sa planga 37455 invenții născute din greșeală care au schimbat lumea 98415 fotografii istorice rare, dar impresionante 4521 de fotografii care demonstrează în mod clar ce inseamna gelozia adevărată 487514 fotografii făcute în mod ilegal la diferite obiective turistice 181Iubita îi spune prietenului „Fie scapi de câine, fie plec eu!” – Răspunsul bărbatului a cucerit Internetul 407
SuperClipuri.com 2023