SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Bucătăreasa este chemată de urgenţă la muncă, doar pentru a afla că şeful i-a jucat o farsă
Cheryl Stewart lucrează la cantina liceului Teton din Idaho. Îşi iubeşte slujba, dar în ultimii ani Cheryl se luptă cu greutăţile vieţii. Pe ea şi soţul ei se pare că pur şi simplu norocul i-a părăsit.

Soţul lui Cheryl luptă în prezent împotriva cancerului de prostată şi a lupusului. Cheryl însăşi este o supravieţuitoare a cancerului, dar acum îşi sprijină soţul în timp ce acesta încearcă din răsputeri să câştige propriul război cu boala.

Fiindcă soţul ei nu poate lucra, Cheryl şi-a asumat toate responsabilităţile financiare. Face diverse comisioane în jurul oraşului, inclusiv curăţenie. În plus faţă de slujba ei de la cantina liceului, Stewart coace chifle pentru toate înmormântările din Teton Valley. Practic, când nu lucrează sau nu are grijă de soţul ei, ea nu sta o clipă locului robotind de dimineaţă până când apune soarele.

Chemată de urgenţă la muncă
Pentru a face situaţia şi mai dificilă, motorul de la autoturismul personal s-a defectat de curând. Fără niciun ban pus deoparte pentru a-şi permite o reparaţie, Cheryl trebuie să împrumute maşina părinţilor ei pentru a ajunge la toţi angajatorii săi.

Pe 21 decembrie, Cheryl a suferit o operaţie la picior. Ea a fost nevoită să ajungă abia acum la bisturiu, în timpul vacanţei de iarnă, pentru că nu-şi poate permite să rateze nicio zi muncă. Dar, în acest videoclip impresionant, Cheryl este convinsă că şeful ei a chemat-o de urgenţă să lucreze în locul altcuiva.

În momentul în care apare, ea este abordată de un bărbat cu un microfon. Ce se întâmplă după aceea este un moment în care Cheryl tremură de emoţie în timp ce se deplasează către ieşirea liceului…

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Brigitte Macron, o nouă aparție exemplară. Ținuta cu care a atras toate privirile într-un orășel din Franța 1500Acesta este motivul pentru care familia regală nu-și folosește niciodata numele de familie 191

Calausul, dans traditional Romanesc.. Vezi cat de frumos danseaza acesti baieti.. VIDEO 1021Le-a facut semn FETELOR sa urce in Lamborghini fara sa scoata un CUVANT, dar stai sa vezi ce urmeaza sa faca acestea... 51233Lecții simple (dar eficiente) pe care să le ții minte toată viața 34510 Exemple de ingrijire personală din trecut care astazi ar fi interzise 4430Testele in 30 de secunde care vor arăta dacă aveți un corp sănătos 3715 Copii reale ale caracterelor din desenele animate celebre care au făcut lumea întreagă sa strige : "Wow"! 28020 de Imagini din spatele scenei care arată o nouă parte a Hollywood-ului 2370La doar 13 ani a câştigat peste 90 de medalii, dintre care 70 de aur, insa acesta a fost răsplătit cu monede de 50 de bani. Olimpic: „Noi ne putem realiza oriunde, România nu ştiu dacă are aceeaşi şansă!“ 1140
SuperClipuri.com 2022