SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

27 de Animale obraznice care nu se așteptau să vii acasă asa devreme
Animalele de companie sunt animalele domestice pe care omul le întreține și le îngrijește în preajma căminului pentru a comunica și pentru a primi emoții pozitive. De obicei manifestă o atitudine tolerantă față de om. Prin aceasta se deosebesc de animalele de gospodărie, întreținute în mod special pentru munca fizică depusă și bunurile alimentare și materiale furnizate.

Cele mai cunoscute animale de companie sunt câinii și pisicile. O răspândire mai modestă o au păsările (de obicei papagali, canari, porumbei), rozătoarele și peștii. Se consideră animale de companie exotice reptilele (broaște țestoase terestre, șopârle, șerpi), maimuțele și unele specii de arahnide.

Unele animale de gospodărie pot fi considerate animale de companie. Printre acestea se numără calul, măgarul, cămila, elefantul indian și lama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

E cea mai scumpa sticla de whisky vanduta vreodata! Pretul exorbitant platit pe o sticla cu bautura veche de 60 de ani! 121Profetiile savantului român Anghel Rugină: „POPORUL MEU SĂ AFLE și SĂ ÎNȚELEAGĂ ! La nivel global “cărțile sunt făcute”! Oamenii ăștia sunt prea deștepți și prea puternici!” 883

La 90 de ani pictează casele din satul ei realizând un decor fermecător, aceasta este o bunicuţă extrem de talentată. 19296 tipuri de oameni, cărora le place să facă pe victima! Iată cum să le faci față 5448 sfaturi de autoapărare care ne pot face mai mult rău decât bine daca nu stim cum sa le folosim 248Ce parere aveti? Noul STATUT al ELEVULUI: Cu uniformă și fără telefon mobil la școală. Vezi alte noutăți 15009Răzvan Vîrtan, elevul de 10 la BAC, campion mondial la Robotică: „Investim prea puţin în învăţământ şi aşteptăm rezultate. Nu reuşim să ajutăm copiii buni să se dezvolte” 44115 Lucruri populare din trecut care astazi ar ne-ar ingrozi daca le-am vedea 1615Cum a apărut Simona Halep la ziua de naştere a lui Ion Ţiriac. Apariţie superbă alături de fostul mare tenisman 303Raed Arafat: Dacă românii nu vor respecta măsurile, ne luăm adio de la 15 mai 2793
SuperClipuri.com 2021