SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cu numai 6 săptămâni înainte de a trece în nefiinţă, Elvis a susţinut spectacolul vieţii sale
Cine nu-l iubeşte pe Regele Rock’n’Roll-ului? Elvis Presley a bucurat întregul mapamond cu talentul său nemaipomenit, cu carisma sa extraordinară şi abilităţile incredibile de adevărat maestru al divertismentului.

El a fost o legendă care a părăsit mult prea devreme această lume. Dar ceea ce putem admira cel mai mult la el este faptul că, în ciuda bolilor şi altor neplăceri din viaţa lui, Elvis nu a contenit să se dedice trup şi suflet spectacolelor şi publicului său drag, cântând mereu din adâncul sufletului său.

Acest spectacol istoric poate fi cel mai bun exemplu în acest sens. Susţinut cu doar 6 săptămâni înainte de trecerea sa prematură în nefiinţă, la numai 42 de ani, concertul de faţă dovedeşte faptul ca Elvis a rămas Regele Rock’n’Roll-ului până la final. Un om care a trăit muzica cu pasiune şi care a reuşit să emoţioneze inimile oamenilor din toate colţurile lumii.

În acest videoclip, puţin cunoscut publicului larg, Elvis cântă îndrăgita piesă „Unchained Melody”, cu o emoţie atât de mare, încât mulţi consideră că acest spectacol final al său este cel mai bun din toate timpurile.

Ca de obicei, Elvis nu a oferit mai puţin de 100% publicului său, în acest caz, unui număr impresionant de spectatori adunaţi laolaltă pe data de 21 iunie 1977 în Rapid City, Dakota de Sud. Vocea lui a excelat până în ultima clipă a vieţii, iar piesa „Unchained Melody”, pe care Elvis Presley o interpretează în această filmare, reprezintă apogeul simţămintelor omeneşti.

Deşi sănătatea nu îi permitea la momentul acela să se exprime cu uşurinţă, întreaga lui fiinţă vibrează odată cu clapele pianului. El nu a renunţat nicio clipă să dăruiască oamenilor momente pe care doar o dată în viaţă le poţi trăi şi pe care nu ai cum să le uiţi vreodată.

El este o legendă şi aşa cum ştim, legendele nu mor niciodată, ele trăiesc prin noi mai departe. Elvis rămâne unul dintre cei mai iubiţi artişti ai tuturor timpurilor!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 trucuri extrem de utile de la bunicii nostri care încă funcționează 225Niciodata, dar NICIODATA‚ nu te pune cu politia din America. Acest videoclip iti va arata DE CE! 45288

Machu Picchu, poarta spre cer. Istoria orasului pierdut din Peru 146Uite cum ar fi arătat personajele din „Game Of Thrones”, dacă ar fi fost desenate de Disney 140Acesti oameni au avut doar un singur lucru de facut și au eșuat în mod epic 1977 semne transmise de copiii nostri care ne pot indica faptul ca au niste bunici "toxici" 66417 fotografii care ne arata magia din spatele scenei 43524 de poze cu umbre care au creat un Univers paralel 389420 de fotografii care pot schimba modul în care vedeți lumea în doar 5 minute 1660O melodie care te va atinge la suflet "La fantana de la poarta" E trist si foarte greu la inimioara atunci cand parintii numai sunt in viata - VIDEO 25010
SuperClipuri.com 2022