SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Declarație uimitoare a martorului principal în dosarul Teldrum: ‘Dacă Dragnea scapă fără 15 ani de puşcărie, înseamnă că suntem în Bangladesh’
Teodor Niţulescu, fost prefect de Teleorman şi fost şef al PSD Teleorman, este martor-cheie în dosarul în care Liviu Dragnea este acuzat de procurorii anticorupție de constituirea unui grup infracţional organizat, dosar care are în centru privatizarea şi afacerile firmei Tel Drum.

La momentul privatizării firmei Tel Drum în anul 2002, Dragnea era preşedintele CJ Teleorman, iar colegul lui de partid deţinea funcţia de prefect. Niţulescu susţine că, la începutul afacerii, Dragnea i-ar fi propus să preia firma împreună: ”Mie, în 2002, mi-a propus sa facem jumi-juma, să am 40% din Teldrum si el 60%.

Nițulescu susține că a refuzat. Potrivit fostului prefect de Teleorman, din momentul privatizării Tel Drum, scoasă la licitaţie de Consiliul Judeţean condus de Liviu Dragnea şi cumpărată de fostul coleg de liceu al acestuia, Marian Fişcuci, „toţi banii judeţului au fost direcţionaţi către firma care se ocupa de drumurile judeţene”.

Potrivit acestuia, grupul infracţional despre care vorbesc procurorii DNA implică oameni din toate instituţiile statului: ”El şi-a constituit un grup de oameni importanţi cu implicaţii în toate instiuţiile statului pe care i-a folosit în scopul sifonării banului public prin Tel Drum. Sunt procurori, judecători, ofiţeri de poliţie”

„Dacă Dragnea scapă fără 15 ani de puşcărie, înseamnă că noi, în Romania, suntem în Bangladesh”, a declarat Nițulescu în privința verdictului în cazul dosarului liderului PSD.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

A intrat o bătrânică, în jur de 75 de ani. A dat bună ziua, a luat binecuvântare şi a cerut o Biblie. Părintele Leonida a întrebat-o: „- Ştii să citeşti, măicuţă? 46225 de fotografii pe care trebuie sa le priviti de doua ori pentru a intelege ce se intampla exact acolo 5449

Fetiţa se străduieşte să rupă o placă de lemn, apoi găseşte o soluţie amuzantă pe care nimeni nu o anticipase 270Ce se întâmpla in corpului dumneavoastră dacă începeți să mâncați 3 curmale pe zi timp de o săptămână 102725 de cupluri de animale care pot topi orice inima cu dragostea lor 18726 Persoane care au facut o schimbare majora si au reusit sa isi salveze viata 865Traian Băsescu avertizează: 15 Mai este prea devreme să relaxaţi măsurile de izolare. Amânați pentru 15 iunie! 612Profesorul Jon Adams a facut o descoperire legendara in aduncul Marii Negre!!! 10425 de fotografii care au fost surprinse fix in momentul potrivit 3813Un artist arată cum este adevarata viața cu un câine 52
SuperClipuri.com 2021