SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Copiii născuți pe data de 1, 10, 19 sau 28 a oricărei luni nu sunt ca toți ceilalți.
Acesti copii le pot oferi multe parintilor sai. Ei se afla sub influenta Soarelui. Sunt rezistenti, activi si inteligenti. Sunt niste personalitati foarte curioase, cu o minte agera. Ei gandesc in mod diferit in comparatie cu semenii lor. Vor sa incerce multe lucruri noi si nu iubesc cand sunt impiedicati in acest sens.

Parintii copiilor nascuti pe data de 1, 10, 19 sau 28, dar si profesorii sau educatorii lor deseori se simt pusi in dificultate de intrebarile inteligente acordate de catre acestia. Insa micile personalitati curioase se simt foarte bine, stiind ca se evidentiaza pe fundalul celorlalti.

Acesti copii stiu cum sa-i impresioneze pe cei din jur si sa le creeze o dispozitie buna. Insa in cazul celor nascuti pe 19 si 28, exista un risc foarte mare de a li se dezvolta egoismul. Pentru ca aceasta sa nu se intample, parintii trebuie sa le ofere multa atentie si simtul propriei demnitati. De asemenea, este foarte important ca maturii sa le respecte viziunea lor asupra vietii. Ei se simt satisfacuti atunci cand persoanele autoritare din viata lor le pun in fata sarcini dificile, care le ofera posibilitatea de a studia si analiza mai mult. Acesti copii au nevoie sa fie ascultati.

Cea mai grea misiune a copiilor nascuti pe 1,10,19 si 28 a oricarei luni este de a invata sa traiasca in comunitate si sa inteleaga ca nu au intotdeauna dreptate. Pentru a-i ajuta sa-si formeze personalitatea si sa nu devina indiferenti fata de ceilalti, este recomandat ca parintii sa aiba o atitudine fata de ei ca fata de niste maturi. Ei au nevoie de increderea si sustinerea lor, chiar daca par extrem de independenti.

Acesti copii sunt foarte fericiti in momentele lor de intimitate, dar au nevoie sa comunice si cu oameni, a caror intuitie e foarte dezvoltata. Ei le pot oferi foarte multe parintilor, daca acestia vor fi rabdatori si indulgenti. Copilul nascut pe 1,10,19 sau 28 are nevoie de un parinte cu un caracter puternic, fapt prin care acesta ii va castiga respectul si admiratia.

sursa: eushtiu.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

19 cascadori care sunt 100% copii ale actorilor celebri 59319 situații amuzante când oamenii au avut un singur lucru de facut și au eșuat 5544

5 obiceiuri zilnice care pot dăuna sănătății tale: Toți îl avem pe al doilea și nu știm cât de mult dăunează: 60220 de Fotografii in care se întâmplă mai multe lucruri decât ar putea părea la prima vedere 5608Vaccinul românesc Polidin revine în farmacii. Când va fi produs și când va apărea 705CAND a spus ca e din ROMANIA toata sala de la Britanici au talent A RAS DE EL. CATEVA SECUNDE MAI TARZIU TOTTI S-AU APLECAT IN FATA LUI SI L-AU APLAUDAT. ASTA DA TALENT!! BRAVO ROMANE! 83916Scrisoarea unui roman plecat peste hotare a emotionat o tara intreaga "Dupa ce ti-ai ingropat parintii, nu mai ai de ce sa te intorci in Romania” 1146Albert Einstein: 25 de idei geniale pentru o viaţă de succes 300Lecția dată de un polițist unui șofer care i-a reproșat: „Eu îți plătesc salariul!” 14265Cel mai mare expert în aur din Europa: „România e singura țară care isi are scrisa istoria in propriul ei aur”. 708
SuperClipuri.com 2021