SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

20 de imagini care arata ce inseamna PERFECTIUNEA!
Perfecţiunea e foarte greu de obţinut, dar uneori poate fi întâlnită în cele mai neaşteptate locuri şi în cele mai simple lucruri. Iată 15 imagini interesante pentru perfecţionişti, dar şi pentru cei care preferă imperfecţiunea.
Pentru unii, perfecţiunea înseamnă pavelele aşezate la milimetru pe trotuar sau modul în care lumina soarelui pică exact într-un anume unghi pe o suprafaţă, creând o imagine unică. Pentru alţii, poate fi o floare cu petalele aliniate într-un model geometric pur.

Oricare ar fi ideea de perfecţiune a fiecăruia dintre noi, fotografiile prezentate de site-ul Bored Panda demonstrează că acest ideal este fascinant.

Prinde răsăritul!

 

Floarea japoneză Phi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de motive pentru care nu putem avea increde in fotografiile de profil 21012 fotografii magnifice care probabil au fost realizate într-o altă realitate 214

20 de situații capabile să demonstreze că lumea noastră nu a fost făcută pentru oamenii înalți 774Doctorii îi cer soţiei să-şi decupleze soţul de la aparate, ea îl sărută – apoi îi acoperă traheea 1169517 glume mai putin reusite, dar care ne-au starnit un zambet 1415Un FOTOMODEL a hotarat sa-si testeze IUBITUL pe varful unui zgarie-nori din DUBAI.. Dar Vezi ce a Urmat.. VIDEO 1311120 de situatii hilare in care oamenii au avut un singur lucru de facut insa au dat gres 89Dragoș Bucur spune de ce i-a fost ușor să adopte o fetiță de etnie romă 87415 din cele mai frumoase „Miss World" din toate timpurile 107915 momente in care absurditatea înfrânge epic realitatea 105
SuperClipuri.com 2022