SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

La naştere au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Cum arată astăzi, după 8 ani, Leah şi Ava
La naştere au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Astăzi, după 8 ani şi jumătate de la acel moment, americancele Leah and Ava sunt modele recunoscute în toată lumea.

Născute în California pe 7 iulie 2010, gemenele identicea Leah Rose şi Ava Marie sunt considerate cele mai frumoase gemene din lume. Acum au opt ani şi jumătate, iar mama lor, Jaqi, e mândră de ele, de frumuseţea lor naturală şi entuziasmată de felul în care lumea le tratează.

Jaqi semnase primul contract cu o agenţie de modeling pentru fetele ei când acestea aveau 6 luni, dar a decis rapid că nu e momentul şi a renunţat. Abia la aniversarea de 7 ani a fetelor a publicat prima fotografie cu ele, după cea de la naştere, şi poza a devenit virală.

Gemenele Clement au devenit staruri pe Instagram peste noapte şi zeci de agenţii de modele au dat năvală pentru a semna cu ele.

Părinţii au decis ca ele să semneze contracte cu două agenţii de modeling şi fetele apar acum în reclame la haine pentru copii şi magazine pentru micuţi. Contul lor de Instagrm are peste 700.000 de urmăritori.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un chirurg plastician dezvăluie cum ar arăta 10 celebrități dacă ar îmbătrâni ca oamenii obișnuiți 75Un copil de 12 ani din Romania este cel mai tanar masterand in IT din istoria Europei!!!! 2418

9 lucruri normale în Coreea de Sud, dar uimitoare pentru restul lumii 2660Gigi Becali, impresionat de drama bunicii Maria! Ce îi cumpără femeii care doarme într-un grajd după ce i-a ars casa 885717 Momente emotionante care iti fac inima sa tresara de bucurie 4756 lucruri pe care numai 2 persoane din lume le cunosc 208110 filme cu moduri absurde de a transmite mesaje din realitatea noastră 9912 ilustrații amuzante pe care doar femeile le vor intelege 393Cele mai sărace zodii – Ei sunt nativii care nu au niciodată bani 114710 țări care nu există, dar pe care le poți vizita 935
SuperClipuri.com 2022