SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Scolile din Romania un pericol pentru elevi ? In timp ce sustineau teza tavanul clasei a cazut !!
Din pacate scolile din Romania sunt de multe ori adevarate pericole pentru elevi. In loc sa vina sa invete copii sunt pusi sa stea in frig si sa mearga la baie in fundul curtii eventual dupa ce au trecut si de cainele vecinului. In timp ce politicienii chelutie milioane de euro pe referendumuri care nu isi au nici un rost scolile se darama peste elevi in timp ce invata. Acest lucru s-a intamplat recent si in Buzau unde tavanul unei clase a cedat in timp ce elevii dadeau teza.

Incidentul s-a petrecut la Liceul Tehnologic „Costin Nenițescu” din Buzău, în jurul orei 9 dimineața. Din fericire, niciunul dintre elevii de clasa a XII-a nu a fost rănit.

Tavanul era unul fals, alcătuit din panouri. Două eleve au fost atinse ușor de panourile căzute, însă nu a fost nevoie de prezența unei ambulanțe, notează sursa citată.

Tavane prăbușite și în București și Alexandria

Acesta nu este primul incident de acest fel din școlile din România. În trecut au avut loc și alte accidente, iar unele dintre ele ar fi putut provoca adevărate tragedii deoarece nu era vorba de tavane false, ci de unele obișnuite.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 RĂSPUNSURI pe care să le dai cuiva care te face GRASĂ 42326 iunie este ziua in care iesim din case! Cine face anuntul - 57

20 de greșeli care scurtează viața gadgeturilor noastre 18220 de lucruri foarte ciudate pe care oamenii le-au găsit în păduri și le-au împărtășit cu noi 1433 femei din zodiac, care nu sunt făcute pentru relații serioase 23579 lucruri pe care ar fi bine să nu le aspiri niciodata 61929 de fotografii reale care arata ca si cum ar fi fost facute într-un univers paralel 84MORI DE RAS ! Soferul a fost prins FUMAT la VOLAN.. Vezi ce a urmat.. VIDEO 97216 Momente amuzante in care oamenii au mintit pe rețelele de socializare 22210 lucruri obișnuite cu caracteristici ascunse despre care majoritatea dintre noi nu știu 209
SuperClipuri.com 2022