SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acestea sunt cele mai mari semne ale anemiei pe care nu le cunoașteți !!
Anemia este o afecțiune în care corpul dumneavoastră nu are suficientă cantitate de celule roșii sanguine sănătoase, cu alte cuvinte atunci când acestea nu transportă suficientă hemoglobină sau atunci când aceste celule nu fac ceea ce ar trebui să facă. Celulele roșii din sânge sunt responsabile pentru aducerea oxigenului în corpul nostru și eliminarea dioxidului de carbon din acesta. Dacă aceste procese nu funcționează corect, ne-am otrăvit cu dioxid de carbon. Cauzele pentru acest lucru pot varia și, astfel, pot fi tratate.

In acest articol va prezentam cateva dintre cele mai predominante semne ale anomaliei pe care cu totii le ignoram.

Atunci când corpul nostru nu are suficient oxigen sau suferă de un număr redus de globule roșii, pielea își schimbă culoarea și ne arată foarte palidă . Acest lucru este valabil nu numai pentru față, ci pentru întregul corp, în special pentru mâini, pentru partea interioară a pleoapelor inferioare și pentru limbă.

Nivelurile scăzute de hemoglobină fac ca inima să funcționeze mai greu decât în ​​mod obișnuit pentru a pompa sânge prin sistemul nostru, trebuie să muncească din greu încercând să ne dea suficient oxigen, ceea ce ar putea duce la o bătăi neregulate a inimii .

Dacă organele noastre nu primesc cantitatea potrivită de oxigen, corpul nostru trebuie să muncească mult mai mult pentru a produce suficientă energie pentru funcționarea de zi cu zi și acest lucru ne face să ne simțim foarte obosiți și obosiți

Toate organele noastre au nevoie de oxigen pentru a funcționa bine și creierul nu face excepție. Dacă nivelul oxigenului este mai mic decât ceea ce este necesar, nu putem gândi în mod clar și suferim de concentrare și concentrare slabă .

Dacă unghiile sunt fragile sau se dezvoltă o formă de lingură , acest lucru ar putea fi un alt simptom comun, dar nu atât de cunoscut, al anemiei. Unghiile necesită oxigen pentru a rămâne sănătoși.

Oamenii de știință nu au încă o explicație pentru motivul pentru care anemia provoacă aceste pofte ciudate , dar cele mai frecvente sunt pofta de murdărie, cretă sau gheață.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Efectele usturoiului luat dimineaţa, pe stomacul gol, peste asteptarile oricui 3444Cum să creșteți lalele în vază și să vă bucurați mereu de acel buchet frumos viu colorat si parfumat ! 600

30 de lucruri care ne dovedesc că Japonia trăiește în anul 3019 2819Toalete la preţ de vilă, amenajate într-o şcoală de la ţară. Primăria a investit o sumă uriaşă în doar şase ani 352Daniela Machidon, studenta in anul I la medicina a reusit sa cucereasca o tara intreaga cu vocea sa la „Românii au talent" 13818 persoane care au fost înzestrate cu un aspect magnific 498Dacă oricare dintre aceste 15 animale îți traversează calea, ești contactat de undeva "DE SUS" 98221 de oameni care merită un premiu pentru creativitate lor 136Cel mai mare expert în aur din Europa: „România e singura țară care isi are scrisa istoria in propriul ei aur”. 70818 imagini perfect sincronizate care ne fac să ne întrebăm daca sunt reale 29
SuperClipuri.com 2022