SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 lucruri ciudate pe care le fac toți oamenii, dar le e RUȘINE să recunoască
Fiecare om e diferit și are obiceiurile și ciudățeniile lui. Însă există câteva pe care le facem cu toții, fie că ne place sau nu să recunoaștem. Niciunul dintre lucrurile de mai jos nu dovedește că ești ciudat. Sunt lucruri normale pe care le facem cu toții mai devreme sau mai târziu.

Iată o listă cu 9 lucruri pe care le fac toți oamenii, deși nu vor recunoaște niciodată:

#1 Măncăm în pat

Deși părinții ne-au învățat toată copilăria că nu e frumos să mâncăm în pat și să dormim apoi pe resturi, foarte mulți oameni fac în continuare asta. E mai comod, nu?

#2 Nu spunem frizerului ce credem cu adevărat

Se întâmplă de foarte multe ori să nu fim mulțumiți de rezultatul final, dar să nu spunem nimic persoanei care s-a ocupat de noi pentru că nu vrem să-i rănim sentimentele. Și așa ajungem să plecăm din salon mai nemulțumiți decât eram când am intrat.

#3 Ne mirosim hainele ca să vedem dacă sunt murdare sau mai pot fi purtate

Toată lumea face asta! Așa că nu e nevoie să pretinzi că nu e și cazul tău. Fie că e vorba de un pulovăr, un tircou sau o șosetă oricine a mirosit cândva hainele înainte să le poarte din nou.

#4 Cumpărăm lucruri doar pentru că le găsim la reduceri

Uneori ne lăsăm așa duși de val că ajungem să cumpărăm o mulțime lucruri de care nu aveam nevoie, dar care aveau un preț convenabil, așa că nu le-am putut rezista. Și sfârșim prin a cheltui mult mai mulți bani decât aveam în plan… Dar, hei, acum ai un frigider plin de lucruri de care nu ai nevoie și care expiră în 3 zile.

#5 Ne urmărim foștii sau fostele pe rețelele sociale

Nu o facem pentru că ne e dor de ei, ci pentru că vrem să ne asigurăm că viața lor e groaznică acum că noi nu mai suntem în peisaj.

#6 Stăm îmbrăcați urât, nepieptănați și nespălați dacă nu trebuie să ieșim din casă

Deși nu e neapărat o atitudine care ne ajută să avem o zi mai bună, ne e așa lene să ne aranjăm încât rămânem în pijamale și nu facem nimic toată ziua atunci când timpul ne permite.

#7 Nu ne ducem la baie ca să nu deranjăm animăluțele

#8 Facem atâta mizerie încât nu mai știm de unde să ne apucăm să strângem și situația se agravează pe zi ce trece

Orice zi care trece scade șansele să te apuci de strâns mizeria…

#9 Mergem la baie în grup doar ca să vorbim

E ceva ce fac mai de grabă fetele. Nu merg la baie împreună pentru că li s-au sincronizat veziciile, ci pentru că vor să bârfească.

sursa: elacraciun.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O tanara a picat un examen universitar pentru ca profesoara ei crede ca Australia nu este o tara! 1988Te vor face să conștientizezi esențialul: 16 citate geniale spuse de un fizician genial 108

8 sfaturi de autoapărare care ne pot face mai mult rău decât bine daca nu stim cum sa le folosim 254Cine isi mai aduce aminte de aceasta melodie veche ? Sunt sigur ca ai fredonat macar o data acest refren. O astfel de piesa nu poate fi uitata - VIDEO 2750510 Standarde de frumusețe din trecut, despre care nu iti vine sa crezi ca sunt reale 960Barbatul mustra cainele vinovat, dar nu se astepta la adorabilul „te rog sa ma ierti" de la final.. VIDEO 292Cum au reușit romanii ceea, ce mulți nu reușesc nici astăzi! 40214 momente drăguțe Mama-pui. Ne-au impresionat pana la lacrimi! 8018 fotografii care ne dovedesc ca lumea nu urmează nici o regula, „O altă zi, o altă descoperire" 158818 oameni care ne arată că schimbarea începe cu tine însuți 210
SuperClipuri.com 2022