SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Soldații nostri fac drifturi cu tancurile pe gheață! De ce se acordă o importanță atât de mare zonei Arctice?
Pușcașii marini americani au exersat cu soldații norvegieni metode de conducere a tancurilor pe timp de iarnă.

Soldații americani, în colaborarea cu cei din cadrul armatei norvegiene, au realizat o serie de manevre cu tancurile. Un număr de pușcași marini din Statele Unite se află în acest moment în țara nordică pentru a lua partea la un exercițiu denumit Cold Response. În acest fel, americanii exersează diverse tehnici de luptă în condiții de frig și efectuează antrenamente în ceea ce privește logistica, alături de norvegieni.

Versiunile tancurilor Abrams folosite de americani în videoclipul de mai sus sunt M1A1, în timp ce norvegienii apar la un moment dat într-un tanc Leopard 2, produs în Germania. Din câte se pare, Cold Response este un exercițiu anual care are loc în Norvegia și include forțe aeriene, terestre și navale din numeroase țări. Nu doar americanii, ci și rușii par a acorda o importanță din ce în ce mai mare zonei Arctice, unde aceștia construiesc șase noi baze militare și unde au trimis deja rachete și diverse alte trupe.

De ce se acordă o importanță atât de mare zonei Arctice? Datorită resurselor, evident. Se estimează că milioane de tone de petrol și gaze natural s-ar afla în adâncul regiunii care în prezent este disputată de unele dintre cele mai mari puteri militare ale planetei.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 persoane care au vrut să păcălească internetul cu fotografia lor perfectă, dar ceva au greșit 153Cum se realizează 10 cele mai celebre reality shows-uri din lume si cat sunt ele de adevarate 1994

Renunță la amărăciune și începe-ți ziua, iertând 5513 fenomene naturale pe care puțini oameni au fost suficient de norocoși să le vadă 97Uita-te la acest erou anonim cum isi risca viata pentru a salva un iepuras inspaimantat dintr-un incendiu devastator! Gestul sau este impresionant! 102Modificări care s-ar putea întâmpla cu corpul dvs. dacă vă ridicați picioarele timp de 20 de minute în fiecare zi 121618 persoane au fost prinse facand lucruri ciudate în public 3197Turte dulci de casă în 20-25 minute – Sunt moi și aromate de se topesc în gură 237Topul țărilor cu cele mai frumoase FEMEI din lume 372421 de poze in care karma si-a facut aparitia in cel mai neasteptat moment 301
SuperClipuri.com 2022