SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

7 lucruri uimitoare pe care le puteți face cu telefonul dvs. smartphone
Smartphone-urile au înlocuit atât de multe dispozitive în viața noastră, încât nu pare să existe o limită a acestei tendințe.

7. Măsurați o distanță

Așa cum se întâmplă adesea, dintr-o dată simțiți nevoia de a redecora casa, dar nu aveți o ruleta la îndemână. Sau doriți să măsurați un obiect, dar se pare că este o sarcină imposibilă din cauza dimensiunii sale. Această aplicație vă va ajuta să vă ocupați de această provocare în mintea ochiului datorită capacității sale de a măsura aproape orice prin camera telefonului dvs. Porniți programul, îndreptați camera spre obiect și așteptați rezultatul. Este atat de simplu! http://sizeup.biz/

6. Verificați bateriile telecomenzii

Dacă nu sunteți foarte dornici să vă grăbiți la cel mai apropiat supermarket pentru a verifica dacă bateriile de la telecomandă s-au terminat, acest truc vă va economisi cu siguranță timpul. Doar scoateți telefonul smartphone și porniți aplicația camerei. Apoi, luați telecomanda, îndreptați-o spre aparatul foto și apăsați orice buton. Dacă vedeți o lumină roșie sau roz, care vine de la vârful telecomenzii când o priviți prin afișajul telefonului, înseamnă că semnalul infraroșu funcționează corect, iar problema, în acest caz, sunt bateriile.

5. Controlează-ți telefonul fără să-l atingeti

Posibilitatea de a utiliza un telefon fără a-l atinge se poate realiza cu această aplicație de control a gesturilor . Puteți lansa playere muzicale și video sau puteți răspunde la apeluri cu cu doar o trecere a mainii peste telefon, fără să vă faceți griji că ați murdărit tot ecranul în timpul gătitului sau curățeniei. Păstrarea ecranului frumos și elegant nu a fost niciodată atât de ușor! Există versiuni Android și iOS .

4. Conduceți în siguranță- Waze

Dacă conduceți noaptea și doriți să păstrați ochii în mod constant pe drum, această aplicație va fi cu siguranță utilă. Doar puneți telefonul pe tabloul de bord, reglați setările de luminozitate și veți obține toate informațiile de care aveți nevoie: viteza de deplasare și o hartă compatibilă cu GPS pe parbriz. Asigurați-vă că ecranul telefonului este suficient de luminos pentru a vedea clar proiecția.

3. Trimiteți texte de pe PC

Bateria telefonului s-a descarcat când v-ați așteptat cel mai putin și trebuie să intrați în legătură cu prietenul sau colegul dvs.? Cu această aplicație , nu veți pierde nimic! Se sincronizează telefonul și computerul sau tableta și vă oferă posibilitatea de a gestiona mesajele SMS și MMS din e-mail. Toate mesajele legate de numărul dvs. de telefon vor apărea pe ecranul computerului și le puteți găsi și în căsuța de e-mail a telefonului dvs. Deci nimic nu se va pierde!

2. Păstrați-vă în siguranță- https://getbsafe.com/

Dacă bagați adesea acasă târziu seara și vă simțiți nesigur pe străzi, această aplicație vă poate ajuta să vă liniștiți nervii și să vă ocupați de orice potențial pericol. Acesta nu numai că va trimite un mesaj SOS către contactele dvs. de urgență, ci va înregistra și video și audio, va urmări locația GPS și va seta un cronometru care va trimite automat o alarmă prietenilor dacă nu îl dezactivați la timp.

1.

Nu contează dacă aveți nevoie să partajați un videoclip de pe telefonul dvs. într-o importantă întâlnire de afaceri sau să arătați fotografii de vacanță bunicii. Doar instalați aplicația și veți putea să redați videoclipuri, muzică și să prezentați fotografii direct de pe telefonul smartphone. Puteți chiar să difuzați jocurile preferate în timp real. Nu este nevoie de cablu USB!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un copil român este cel mai bun pianist din lume. Toată tara ar trebui să-l aplaude in picioare 67710 lucruri obișnuite cu caracteristici ascunse despre care majoritatea dintre noi nu știu 209

18 fotografii înainte și după care ne arată puterea timpului si ce efect are asupra noastra 191Australia a gasit o cale inedita de a curata apa de deseurile aruncate!! O idee extrem de simpla pe care am dori sa o vedem si la noi!!! 161Oamenii care renunță la micul dejun sunt mult mai dispusi unui atac de cord 86De ce unele doamne la vârsta de 50 ani arată ca femeile tinere, în timp ce altele ca bunicuțele? 23410 RĂSPUNSURI pe care să le dai cuiva care te face GRASĂ 423225 Fotografii "Înainte și după" care sunt aproape ireale 1797Barbatii se simt intimidati de ea. Asa arata cea mai atragatoare antrenoare de fitness din lume! 24312 frati au intrat pe scena. Apoi au SURPRINS toata lumea cu ceea ce a urmat! 89215
SuperClipuri.com 2022