SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cel care a propus majorarea alocatiilor copiilor este un tanar deputat de 29 de ani
Robert Sighiartau, cel care a propus majorarea alocatiilor copiilor, este unul dintre cei mai tineri parlamentari romani. A fost ales deputat de Bistrita-Nasaud in actuala legislatura la varsta de 27 de ani.

Si-a inceput cariera politica in anul 2012 cand s-a inscris in fostul Partid Democrat Liberal, fiind ales in vara aceluiasi an, consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, legislatura 2012-2016.

In perioada 2013-2017 a fost vicepresedinte al Tineretului National Liberal (TNL). Inainte de a fi ales deputat, a detinut functia de Presedinte interimar al filialei judetene PNL Bistrita-Nasaud.

Din vara lui 2017 este Secretarul General al PNL, ales de Conventia Nationala, la propunerea lui Ludovic Orban care conduce acum PNL, fiind totodata cel mai tanar secretar general pe care PNL l-a avut vreodata, mentioneaza Notabn.ro

In viata personala, Robert Sighiartau este licentiat in economie la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napocca el urmand in viata pasii tatalui sau, care a fost un prosper om de afaceri dupa caderea comunismului, dar, din pacate, a murit cand Robert (unul dintre cei sapte copii) avea 21 de ani, lasandu-l responsabil pentru compania familiei.

Viziunea lui Robert este de a promova si de a incuraja tinerii sa urmeze o cariera si, de asemenea, sa aiba o familie si un scop clar in viata.

Este recunoscut ca o figura principala pentru promovarea tinerilor in arena politica, fiind constient nu numai de conflictul dintre generatii, ci si de conflictul dintre diferitele viziuni politice.

Prin intermediul dezbaterilor televizate si talk show-urilor la care participa, el promoveaza un nou model de conducere si o noua viziune politica, in care oamenii pot avea incredere si se pot baza.

Dumnezeu i-a dat lui Robert si frumoasei sale sotii, trei copiii minunati pana acum.

Robert Sighiartau a initiat cateva proiecte de lege, cel mai cunoscut fiind cel de crestere a alocatiei pentru copii, pe care l-a depus la Parlament in luna septembrie.

Amendamentul propus de el prin care alocatiile pentru copii se vor dubla din luna martie 2019, a fost votat in plenul Parlamentului.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 lecții pe care le înveți într-o viață 284Șefii din Poliție, puși să dea extemporal la ordonanțele militare din criza COVID-19. Polițiștii acuză că au fost testați „la grămadă” 13

Rusia ne-a transmis: vreţi Tezaurul, cedaţi Basarabia! 32Operatie reusita – chirurg decedat! Povestea din spatele imaginii a cucerit o lume intreaga! 275715 poze cu pisici realizate la momentul potrivit 88O mireasă a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de logodnicul ei altei femei 5300Românul umilit şi forţat să lucreze fără odihnă de către angajatorul său din Danemarca a câştigat în instanţă daune morale enorme 5961Scolile din Romania un pericol pentru elevi ? In timp ce sustineau teza tavanul clasei a cazut !! 66Femeia in albastru e data in calduri.. Vezi cum danseaza cu vecinii ei DANSUL PINGUINULUI - VIDEO 12535615 femei care au demonstrat că tăierea părului poate fi o idee fantastică 3045
SuperClipuri.com 2022