SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 ilustrații care arată modul în care introvertiţii și extrovertiţii văd lumea. Voi in ce categorie sunteţi?
Toată lumea știe că extrovertiții și introverții văd lumea într-o oarecare măsură diferit. Noi, am crezut că ar fi interesant să ilustrăm aceste diferențe folosind exemple specifice. Rezultatele te fac sa te gandesti cat de diferiti putem fi.

2. Acest lucru este valabil atât pentru conversațiile față în față, cât și prin telefon.

3. Întâlnirea cu o persoană în lift este un început minunat al zilei pentru un extrovertit. Dar un cosmar al introvertitilor .

4. Un spatiu de birouri mare este ca un rai pentru un extrovertit, dar este ca si cum ai fi intr-un zoo pentru un introvertit.

5. Ambii au propriile lor forte la locul de muncă.

6. Înțeleg conducerea în mod diferit.

7. Acasă pentru un introvertit este cel mai bun loc de pe Pământ. Dacă sunteți extrovertit, este doar un loc pentru a vă trage respirația.

8. După o zi întreagă de socializare, un extrovertit este încă plin de energie. Un introvertit nu simte la fel.

9. Cam asa arata modul nostru diferit de a ne relaxa

10. Pe de altă parte, ambii așteaptă cu nerăbdare să se relaxeze în weekend … dar în felul lor!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Aceste cuvinte te seaca de energie – NU le spune niciodata 2026Cifrele sunt umflate, ne vor în casă pe toți pentru a provoca o criza mondială și noi reguli ca să ne conducă ca pe oi - 138

Gigi Becali sfidează Poliţia! Anunţul care va înfuria autorităţile: “Pe mine nu poate să mă oprească nimeni! O să mă duc la Biserică de Paşte” 6324 de fotografii pe care trebuie sa le vezi de mai multe ori pentru a le intelege 1481Supraviețuitorii de pe Titanic pretind că NU un Iceberg a distrus Nava 174217 reclame uimitoare unde creatorii ne citesc gândurile 407Olandezii încep să construiască drumuri „veșnice" din plastic! 1435Mihai Voropchievici și vârsta reală a zodiilor. Legătura dintre constelații și vârsta sufletului 237„Eu, o femeie tanara, imi faceam nevoile in prezenta sotului meu si…” – adevarul despre relatiile conjugale 1077112 dintre creațiile naturii care au fost trimise de pe o altă planetă 123
SuperClipuri.com 2022