SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 ilustrații care arată modul în care introvertiţii și extrovertiţii văd lumea. Voi in ce categorie sunteţi?
Toată lumea știe că extrovertiții și introverții văd lumea într-o oarecare măsură diferit. Noi, am crezut că ar fi interesant să ilustrăm aceste diferențe folosind exemple specifice. Rezultatele te fac sa te gandesti cat de diferiti putem fi.

2. Acest lucru este valabil atât pentru conversațiile față în față, cât și prin telefon.

3. Întâlnirea cu o persoană în lift este un început minunat al zilei pentru un extrovertit. Dar un cosmar al introvertitilor .

4. Un spatiu de birouri mare este ca un rai pentru un extrovertit, dar este ca si cum ai fi intr-un zoo pentru un introvertit.

5. Ambii au propriile lor forte la locul de muncă.

6. Înțeleg conducerea în mod diferit.

7. Acasă pentru un introvertit este cel mai bun loc de pe Pământ. Dacă sunteți extrovertit, este doar un loc pentru a vă trage respirația.

8. După o zi întreagă de socializare, un extrovertit este încă plin de energie. Un introvertit nu simte la fel.

9. Cam asa arata modul nostru diferit de a ne relaxa

10. Pe de altă parte, ambii așteaptă cu nerăbdare să se relaxeze în weekend … dar în felul lor!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 lucruri enervante pe care 99% dintre bărbați le fac și pot înnebuni orice femeie 76Traian Băsescu avertizează: 15 Mai este prea devreme să relaxaţi măsurile de izolare. Amânați pentru 15 iunie! 615

12 Celebrități care s-au schimbat dramatic odata cu timpul 4305(VIDEO)O căţeluşă lăsată să moară, a născut legată şi şi-a îngrijit puii zile în şir, până a fost găsită 2120 de celebrități care s-au dovedit ca au legaturi neasteptate 1574Pavel Bartoș, declarație emoționantă despre soția lui: ”Întotdeauna găsește rezolvarea pentru orice problemă” 1414 Romani si un Englez au rupt scena la Romanii au Talent pe muzica populara. Andi Moisescu in lacrimi "Bravo, tata!" 17970Rareş Bogdan jigneşte grosolan românii din Diaspora: Între 8.000 şi 10.000 sunt prostituate care s-au întors în ţară 719Confiscarea averilor și închisoare pe viață pentru corupți, noua lege ce va salva România 3660Deşi are o avere de 6 miliarde de dolari, moştenitorul Samsung, a fost închis într-o celulă de 6 metri pătraţi, cu o saltea pe jos şi fără duș 35342
SuperClipuri.com 2022