SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Studiile arată că soții își streseaza soțiile mai mult decât copiii, iar motivele sunt destul de grave
Femeile căsătorite sunt mai stresate decât femeile singure. Ele au o mare încărcătură: muncă, părinți și căsătorie. Femeile stresate sunt mai predispuse la dureri de cap, oboseală și furie. A fi parinte este chiar stresant. În mod surprinzător, soții contribuie mai mult la stresul soțiilor decât copiii. Potrivit unui studiu , 46% dintre soții spun că copiii creează mai puțin stres decât soții lor ..

Un soț se comportă ca un copil

Adevărul este că bărbații se comportă ca niște copii până la vârsta de 43 de ani . Acest lucru este exprimat nu numai în atitudinea lor frivolă față de anumite aspecte și în comportamentul lor, ci și în interacțiunea cu copiii.

Cel mai adesea, tații se distrează cu copiii lor. Ca o consecință, tații sunt percepuți ca prieteni și ca un complice cu idei distractive care permit totul. Mamele sunt mai preocupate de problemele legate de educația, disciplina, sănătatea și dezvoltarea educațională a unui copil. Femeile urmăresc mai mult rutina zilnică a copiilor, le dau instrucțiuni și interzic multe anomalii. Mamele, la rândul lor, par a fi „polițistul rău”. Aceasta afectează relația cu copiii lor și poate duce la conflicte între părinții înșiși.

Soluţie:
Este mai bine să rămânem la unitate. Dacă un părinte interzice ceva pentru copil, atunci al doilea ar trebui să susțină această decizie. Este necesar să acționăm împreună și să convenim asupra interdicțiilor și permiselor pe care le impunem copiilor.

Treburile casnice pe care le are o femeie au devenit copleșitoare.

Un studiu a constatat că una din 5 mame spune că faptul ca nu are suficient ajutor din partea soțului este o sursă majoră de stres zilnic. Soțiile își petrec mai mult timp in gospodărie, în timp ce soții își petrec mai mult timp relaxându-se. Datoriile femeilor includ nu numai gătitul și curățenia, ci și plata facturilor, cumpărăturile și planificarea bugetului. Aceste activități sunt foarte importante pentru structura de sprijin a familiei, dar pot deveni copleșitoare pentru o singură persoană.

Soluţie:
Cel mai simplu și evident răspuns este că un soț își poate ajuta soția cu treburile casnice. Asemenea responsabilități casnice comune sunt unul dintre motivele cele mai bune pentru o căsătorie de succes.

Ambii soți ar trebui să aprecieze eforturile celuilalt. Orice lucrare este valoroasă, chiar dacă nu generează venituri. Dacă treburile sunt împărțite la jumătate, acestea se vor face mai repede, iar timpul rămas poate fi petrecut unul cu celălalt.

O femeie se simte vinovată și nu are timp liber.

Având în vedere toate sarcinile soțiilor descrise mai sus, ele pot simți că nu au timp liber. Mai ales dacă lucrează și cu normă întreagă. Seara, după muncă, trebuie să acorde atenție fiecărui membru al familiei și să-și îndeplinească toate treburile casnice . Acest sentiment duce la stres temporal . Femeile încearcă să facă totul în timpul alocat de 24 de ore, dar din cauza grabă, se pot întâmpla greșeli uneori.

Soluţie:
Pentru ca o soție să nu se streseze din cauza lipsei de timp și de vină, soțul poate împărți cu ea nu numai gospodăriile casnice și îngrijirea copilului, ci și responsabilitatea pentru familie ca întreg . Există 2 adulți, nu doar o singură soție. Atunci când soții discută despre probleme, iau decizii împreună și sunt ambii responsabili pentru ei, îi ajută să fie uniti și să rezolve multe probleme.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 moduri prin care mass-media ne manipulează zilnic 1084Cine este, de fapt, Vulpița de la Acces Direct. Cum arăta prima dată când a apărut la Antena 1 42

Fiica celei mai bătrâne mame din România s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cum arată Eliza acum 5013Cum un bărbat care are 50 de ani arata ca la 20 - priviti care este dieta lui 108715 cele mai nebunești lucruri care s-au întâmplat vreodată în timpul unui zbor 1408COVID-19. Un ministru din Germania s-a sinucis, ”profund ingrijorat” de urmarile epidemiei cu cornavirus asupra economiei 318Esti roman dar cu siguranta nu stiai aceste lucruri despre Romania!!! 157Oamenii de știință explică de ce femeile nu ar trebui să mai poarte sutien 152920 de exemple care ilustreaza frumusetea urbana 95Dupa mai bine de 50 de ani Nationala Romaniei U21 participa la Jocurile Olimpice din 2020 44
SuperClipuri.com 2022