SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 haine ciudate pe care nu ar trebui sa le iei nici gratis! Cine cumpără așa ceva?
Moda este un obicei, o deprindere colectivă, specifică la un moment dat unui mediu social. Termenul de „la modă” se aplică de obicei unei persoane care poartă haine sau accesorii care fac parte din tendințele modei actuale, chiar dacă moda include mai multe ramuri. Moda se schimbă foarte repede; este suficient ca cineva să descopere ceva mai bun și mai frumos, după care toată lumea va vrea acel produs, moda schimbându-se cu o viteză incredibilă.

1. O fuzionare completă cu natura

Iubitorii de natură pot fi deseori radicali în pasiunile lor. Însă, dacă nu te sperie șerpii, această alegere de clamă te poate scoate din anonimat. Trebuie să recunoaștem că această coafură arată bine.

2. Carnavalul de la Veneția va fi umbrit de tine dacă porți această mască

Carnavalul de la Veneția este un festival anual sărbătorit în Veneția, Italia. Carnavalul se termină odată cu celebrarea creștină a Postului Mare, la 40 de zile înainte de Paște. Acest festival este cunoscut în toată lumea datorită unor specifice măști extravagante . Dar oricât de extravagante acele măști, cu siguranță nu o pot depăși pe aceasta. Acum, ce-i drept, nu multă lume ar purta-o.

3. Trendurile în materie de accesorii depășesc orice imaginație

4. O rochiță roz pe care nu mulți ar îndrăzni să o poarte

5. Și mai mult Nicolas Cage, te rog!

6. Când te mândrești cu pedichiura proaspăt făcută

7. Genți dulci

8. Acest accesoriu este un mare trend în Japonia

9. Această piesă vestimentară pare să fie extrem de confortabilă

10. Este ciudat, dar impresionant

sursa : elacraciun.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

14 celebrități care seamana foarte mult cu oamenii din fotografiile vechi 138Cum ar arăta astăzi 12 persoane celebre dacă ar fi încă in viata 60

20 de oameni care ar fi trebuit să stea inchisi in casa pentru a evita problemele 6576 Fapte istorice despre care suntem încă mințiți 4370Nu mai aștepta ca oamenii să te facă fericit, caută fericirea în tine 8525 de semne amuzante de baie care ne arată creativitatea proprietarilor 4425 de oameni care știu cum să se distreze când văd o statuie 1858La naştere au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Cum arată astăzi, după 8 ani, Leah şi Ava 10226Fiecare fotografie a lui Charles și Diana a spus aceeași minciună. Crezi ca stii despre ce este vorba ? 996A intrat o bătrânică, în jur de 75 de ani. A dat bună ziua, a luat binecuvântare şi a cerut o Biblie. Părintele Leonida a întrebat-o: „- Ştii să citeşti, măicuţă? 464
SuperClipuri.com 2022