SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 fotografii care demonstreaza că în fiecare colț al lumii frumusetea este văzută altfel
De obicei, fetele se machiază astfel încât să corespundă tendințelor existente în țara lor de reședință. În unele țări se acceptă aplicarea unui make-up luminos care provoacă, în alte machiajul se face cât mai natural, subliniind frumusețea ochilor sau a buzelor.

Iată 10 imagini care îți arăta cum diferă tendințele moderne în machiaj pe teritoriul diferitelor țări.

1. Japonia

Locuitorii din Japonia sunt siguri că blush-ul nu trebuie aplicat pe obraji, ci pe zona de sub ochi. De asemenea, este la modă să se evidențieze ochii cu umbre sau o săgeată abia vizibilă și să se aplice luciu de buze sau ruj, de obicei în nuanțe de roz.

2. Statele Unite ale Americii

Americanii au stabilit tendințe în machiaj pentru întreaga lume și le-au distribuit în mod activ pe rețelele sociale. Machiajul perfect pentru ei are un contur pronunțat, sprâncenele conturate în formă de arc, gene false și buze într-o culoare intensă. Deloc natural, dar la urma urmei frumos.

3. India

Culorile luminoase saturate sunt o parte integrantă a Indiei, care se reflectă în produsele de machiaj ale locuitorilor săi. Fetele evidențiază ochii, nu refuza pentru ei machiajul în umbre strălucitoare și un jur de buze strălucitor și îndrăzneț. Desigur, față de femeile din alte culturi, în cazul celor din India chiar și decorațiunile joacă un rol important în machiajul feței.

4. Coreea de Sud

Este sigur să spunem că fetele din Coreea sunt obsedate de aspectul lor și au propria lor versiune de machiaj natural. În momentul de față, coreenii preferă un fond de ten cu un finisaj strălucitor, sprâncene drepte și nuanțe strălucitore pentru buze.

5. Anglia

6. Suedia

7. Orientul Mijlociu

8. Franța

9. Irlanda

10. Brazilia

Sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Coronavirusul, ciuma și boala teoriilor conspiraționiste 59Un român plecat în Italia a renunţat la cetăţenie: ‘Sunt mândru că sunt italian’ 10085

17 fotografii cu cele mai ciudate situatii pe care oamenii le-au intalnit 50Viața într-un container de numai 10 metri pătrați. Toată lumea o invidiază pe această femeie 64Clujana iese din insolvență și va deschide 8 noi magazine de încălțăminte 488Cântăreața Adele are mari probleme! Rămâne fără jumătate din avere 168Ne îndrăgostim de 3 oameni în viața asta și fiecare dintre ei își are rostul său 209613 Cele mai frumoase citate ale lui LIAM NEESON 106Cea mai ASCULTATA melodie GRECEASCA de dragoste din toate timpurile! Elli Kokkinou - Den Ginete! 64102O lingurita de ulei de masline pe stomacul gol iti poate salva viata.. Vezi cum ! 10095
SuperClipuri.com 2022