SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 fotografii care demonstreaza că în fiecare colț al lumii frumusetea este văzută altfel
De obicei, fetele se machiază astfel încât să corespundă tendințelor existente în țara lor de reședință. În unele țări se acceptă aplicarea unui make-up luminos care provoacă, în alte machiajul se face cât mai natural, subliniind frumusețea ochilor sau a buzelor.

Iată 10 imagini care îți arăta cum diferă tendințele moderne în machiaj pe teritoriul diferitelor țări.

1. Japonia

Locuitorii din Japonia sunt siguri că blush-ul nu trebuie aplicat pe obraji, ci pe zona de sub ochi. De asemenea, este la modă să se evidențieze ochii cu umbre sau o săgeată abia vizibilă și să se aplice luciu de buze sau ruj, de obicei în nuanțe de roz.

2. Statele Unite ale Americii

Americanii au stabilit tendințe în machiaj pentru întreaga lume și le-au distribuit în mod activ pe rețelele sociale. Machiajul perfect pentru ei are un contur pronunțat, sprâncenele conturate în formă de arc, gene false și buze într-o culoare intensă. Deloc natural, dar la urma urmei frumos.

3. India

Culorile luminoase saturate sunt o parte integrantă a Indiei, care se reflectă în produsele de machiaj ale locuitorilor săi. Fetele evidențiază ochii, nu refuza pentru ei machiajul în umbre strălucitoare și un jur de buze strălucitor și îndrăzneț. Desigur, față de femeile din alte culturi, în cazul celor din India chiar și decorațiunile joacă un rol important în machiajul feței.

4. Coreea de Sud

Este sigur să spunem că fetele din Coreea sunt obsedate de aspectul lor și au propria lor versiune de machiaj natural. În momentul de față, coreenii preferă un fond de ten cu un finisaj strălucitor, sprâncene drepte și nuanțe strălucitore pentru buze.

5. Anglia

6. Suedia

7. Orientul Mijlociu

8. Franța

9. Irlanda

10. Brazilia

Sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Racul e zodia aproape perfectă. Cei născuți sub acest semn zodiacal merită tot respectul 27316 tatuaje care au primit o a doua viață, iar rezultatele sunt izbitoare 190

6 greșeli de traducere care s-au repetat de-a lungul istoriei fără să știm asta 4073Metoda eficientă pusă în aplicare in Austria, pentru a scăpa de inundatii! 2895O moldoveanca, fosta concurenta la NextStar, a ajuns in finala Vocea Rusiei Kids, vezi reactia rusilor la piesa romaneasca care a cantat-o.. VIDEO 13138 fotografii care prezintă lucruri care pur si simplu nu pot fi posibile 1970Acest cantec MINUNAT este pentru toti romanii PLECATI in strainatate ! 4049920 fotografii istorice pe care nu le-ați văzut niciodată pana acum 2071La 8 ani danseaza mai bine chiar si decat Michael Jackson! 375Studiu nou: Femeile încep să se metamorfozeze în mamele lor, când au împlinit vârsta de 33 de ani 125
SuperClipuri.com 2022