SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Două CĂLUGĂRIŢE au cheltuit 500.000 de dolari în CAZINOURI, după ce i-au furat din donaţii şi taxe de şcolarizare
Două călugăriţe care au predat la şcoala catolică Saint James, din oraşul Torrance, de lângă Los Angeles au deturnat timp de 10 ani fondurile în care se aflau donaţiile şi taxele plătite de elevi. Banii, aproape 500.000 de dolari au fost cheltuiţi pe jocurile de noroc din cazinouri. Deşi poliţia a fost sesizată, călugăriţele nu vor fi judecate, pentru că plângerile au fost retrase.

Călugăriţele de la o şcoală catolică din California au recunoscut că au deturnat 500.000 de dolari, pe care i-au cheltuit în cazinourile din Los Angeles, relatează BBC.

Surorile Mary Kreuper and Lena Chang care au declarat că sunt cele mai bune prietene, şi-au recunoscut fapta şi au povestit cum au reuşit să o ascundă timp de 10 ani: depuneau cecurile care acopereau taxele elevilor şi cecurile cu donaţii într-un cont separat.Mary Kreuper a fost directoarea şcolii timp de 29 de ani, iar Lena Chang a lucrat ca profesoară 20 de ani. Cele două au furat banii într-un deceniu pentru a-i cheltui în călătorii şi cazinouri.

Arhiepscopia din Los Angeles a declarat că frauda a fost descoperită la un audit realizat după pensionarea celor două călugăriţe. „Această chestiune ne-a atras atenţia în timpul revizuirilor financiare realizate după schimbarea directoarei”, a spus un purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei din Los Angeles, adăugând că este o rutină să fie efectuată o astfel de revizuire după retragerea conducerii. Călugăriţele s-au pensionat anul acesta. Purtătorul de cuvânt a anunţat că măicuţele şi-au cerut scuze pentru furt şi au cooperat la investigaţie. „Sora Maria Margareta şi sora Lana simt o remuşcare profundă pentru acţiunile lor şi îşi cer iertare”.

Deşi poliţia a fost sesizată în legătură cu acest caz, cele două călugăriţe nu vor fi judecate, întrucât plângerile împotriva lor au fost retrase.

sursa: www.gandul.info

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

22 de muncitori care au o multime de explicatii de dat dupa o zi de munca 311Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice: „Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă la referendum" 188

Băiatul descoperă copilul nou-născut sub pomul de Crăciun – înmărmureşte când citeşte ce scrie pe body-ul bebeluşului 1180Câte pătrate se ascund în această imagine? 72Sucul care regenerează funcția tiroidei, reduce inflamațiile și inițiază arderea grăsimii 222Cei mai tari 15 profesori din lume! 63Primarii de comune vor să fie șefii polițiștilor și să îi evalueze 1017Fiecare fotografie a lui Charles și Diana a spus aceeași minciună. Crezi ca stii despre ce este vorba ? 996Încercând să salveze un câine blocat în zăpadă, oamenii au observat îngroziți că acesta ascundea ceva sub corpul său 142„Părinte, mama e de vină” – Întâmplarea din care trebuie să învețe toate mamele 1012
SuperClipuri.com 2022