SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ilie Năstase: “Politicienii se iubesc pe ei şi contractele pe care le fac. La Senat, toţi sunt foarte bogaţi, acolo e interesul puterii”
Fostul tenismen Ilie Năstase precizează că în politică sunt doar interese personale şi interese de partid, trebuie să minţi foarte mult, iar politicienii ”se iubesc doar pe ei”.

“Scandalurile între politicieni şi dintre partide mă deranjează foarte mult. Eu am intrat în politică ca să învăţ ceva bun, dar nu am învăţat nimic. Nu mă regăsesc printre aceşti oameni, şi nici ei printre mine. Cred că nu mă contactează alte partide pentru că sunt incomod. Deci, îmi termin mandatul şi rămân un simplu cetăţean”, a declarat Ilie Năstase la un post de televiziune.

“Toate lucrurile bune, toţi banii europeni se duc către bogaţi, toate relaţiile bune le iau ei, iar celorlalţi nu le dau nimic. Eu mi-am făcut treaba pe felia mea. Dacă toţi ne-am face treba pe felia noastră, cred că ţara ar duce-o mai bine, am fi toţi eroi. Noi ne certăm înainte să începem ceva. Cum, de exemplu, s-a întâmplat cu Christoph Daum: Comitetul Executiv l-a votat pe Daum, iar noi ne certăm pe ce o să facă el, dacă va ajuta sau nu echipa… Ce o să înţeleagă el? Că noi suntem nebuni. Dacă tot l-am pus acolo, haideţi să-l ajutăm. Asta e la noi: nu vrem să ajutăm să iasă bine. Şi mai e expresia «aşa e la noi, asta e». Nu mai e aşa! Vreau altfel. Nimic nu e imposibil”, a adăugat el.

Întrebat de ce a decis să renunţe la politică şi dacă hotărârea sa are legătură cu fuziunea recentă dintre PMP şi UNPR, Ilie Năstase a răspuns: “Nu mai vreau, nu mă simt bine… Ce să caut acolo (în Senat – n.r.)? Acolo sunt doar interese personale şi interese de partid. Dacă aş avea puterea, le-aş interzice să pună drapelul României la partide. Pentru că nu merită, ei nu reprezintă România, ci ei se reprezintă pe ei. Ei se iubesc pe ei şi contractele pe care le fac (…) În politică trebuie să minţi foarte mult. În sport e altfel: fie câştigi, fie pierzi. În politică trebuie să minţi”, a spus fostul tenismen.

Ilie Năstase a mai spus că ”la Senat toţi sunt cam foarte bogaţi, acolo e intersul puterii şi al influenţei”

sursa: https://extranews.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Când copiii sunt crescuți, într-o căsnicie toxică, suferă cel mai mult 28221 Fotografii unde se întâmplă mai multe lucruri decât ar putea părea la prima vedere 3255

15 imagini care dovedesc faptul sunt cei mai talentați artiști sunt COPIII 182620 de imagini în care fundalul a furat clar tot spectacolul 11715 motive pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii 1158Tipuri de tensiune musculară, cauzată de emoții 102Ştefan a refuzat Cambridge-ul pentru a studia la Iaşi. Tânărul vrea să-şi folosească cunoştinţele în România 102Nu știu cum te cheamă, dar tu, femeie, cea care ma citești în momentul asta ESTI FRUMOASA! Sa nu uiți asta niciodată! 10020 de alimente pe care le păstrăm în frigider chiar daca nu este nevoie 133320 de persoane care s-au schimbat atat de mult incat nu le mai recunosti 3048
SuperClipuri.com 2023