SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

„Ochii“ din cer: 25 de imagini din satelit care îți vor schimba felul în care vezi lumea
Imaginile din satelit deschid o altă perspectivă asupra locurilor în care trăim, călătorim sau la care visăm. Iată cum arată 25 de locuri de pe Pământ văzute de pe orbită!
Din 2014, Benjamin Grant caută imagini din satelit remarcabile pe care le postează pe site-ul său, The Daily Overview și pe Instagram. Obiectivul lui este să schimbe felul în care vedem Pământul și să arate efectele intervenției omului asupra naturii – în deșert, în exploatări miniere, insule, munți sau orașe.

Grant a fost inspirat de experiența astronauților care văd pentru prima oară Pământul din Spațiu, realizând cât de mică este planeta noastră și cât de fragilă e viața.

O călătorie în Spațiu ar trebui să fie obligatorie pentru orice pământean – poate așa vom înțelege toți de ce trebuie să avem grijă de casa noastră superbă și vulnerabilă în care încă mai este loc pentru noi toți. Deocamdată, singurul mod în care ne putem face o idee mai bună despre frumusețea planetei noastre o reprezintă imaginile din satelit. Iată ce minunății văd „ochii” din Spațiu!

Plaza Del Ejecutivo, Mexico City

Northumberlandia, Nordul Angliei

Seul, Coreea de Sud

Câmpurile de lalele din Lisse, Olanda

Chongqing, sud-vestul Chinei

Barajul Hoover, la granița dintre statele americane Nevada și Arizona

Aeroport din sudul Californiei

Nisa, Franța

„Galaxia“, o instalație de la festivalul Burning Man, Nevada

Kensico Reservoir, Valhalla, New York

Everglades National Park, Florida

Câmpurile de flori Canola, China

Deșertul Sahara, Algeria

San Francisco, California

Veneția

Hong Kong

Loosdrecht, Olanda

Willie Creek, Vestul Australiei

Triajul feroviar de mărfuri din Washington

Casele verzi din Almeria, Spania

Acoperișurile caselor din Sisteron, în sudul Franțe

 

sursa: www.eva.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Primul Cod Penal din România: Corupții își pierdeau funcția și pensia, erau închiși, iar furtul mergea la spitale și case de binefacere. Merită distribuit! 213O mama care imbatraneste a scris aceasta scrisoare copiilor sai. Te atinge pana la lacrimi… 326

19 cascadori care sunt 100% copii ale actorilor celebri 598Felicitari ! O mai tineti minte pe fetita celei mai batrane mame din Romania ? Iata cum arata azi ELIZA si ce face.. Da, o femeie curajoasa - VIDEO 280028 poze emoționante care demonstrează că iubirea adevărată și prietenia vor fi veșnice 796Sfaturile psihologului Gerald Rogers – 19 moduri de a vă salva căsnicia 10416 cele mai neobișnuite școli pe care nimeni nu poate sa le depaseasca 762Bunicii care își petrec timpul cu nepoții sunt mai fericiți și trăiesc mai mult 1917 fotografii care ne arata magia din spatele scenei 435Şoferul de autobuz preia copiii ca de obicei dis-de-dimineaţă, apoi părinţii descoperă că aceştia nu erau la şcoală 6093
SuperClipuri.com 2022