SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 lucruri pe care mai bine evitați sa le purtati intr-un avion
Indiferent dacă alegeți un costum pentru un zbor scurt sau pe distanțe lungi, este important să vă simțiți confortabil și, în același timp, să nu rămâneți în dificultate.

Noi, am adunat câteva sfaturi de la însoțitorii de zbor și de la călători în legătură cu lucrurile pe care nu le-am purta într-un avion. Citiți până la sfârșitul articolului pentru a găsi un bonus și a afla ce haine vă pot opri călătoria chiar la ușa avionului.

8. Parfum

În timpul zborului, veți fi într-o zonă mică. Evitați parfumurile grele de dragul celorlalți pasageri. Un număr mare de oameni găsesc produse parfumate pe alții iritante, și ar putea fi, de asemenea, persoane cu alergii și astm bronsic in avion.

7. Haine incomode

Evitați hainele strâmte, mai ales când zborul dvs. este mai lung de 4 ore. Persoanele aflate pe un zbor pe distanțe lungi sunt expuse riscului de TVP (tromboză venoasă profundă). DVT este un cheag de sânge care se formează într-o venă adâncă, de obicei în picior. Pentru a preveni acest lucru, purtați șosete speciale de compresie și îmbrăcați haine confortabile și umblați ori de câte ori puteți.

6. Elemente complicate

Băile de avion sunt mici. Dacă purtați o salopetă, veți avea dificultăți în a încerca să o scoateți. În schimb, purtați ceva care nu este de natură să provoace dificultăți în acest spațiu mic. Hainele cu multe butoane și fermoare nu vor face experiența dvs. de zbor cea mai confortabilă.

5. Îmbrăcăminte sau bijuterii care conțin metal

Nu este o surpriză faptul că pantofii cu ornamente metalice mari sau bijuterii cu metal pot încetini progresul de securitate. Ceea ce este neașteptat este că unele pulovere pufoase ar putea avea fire metalice țesute în ele. În timp ce puteți elimina cu ușurință pantofi dacă este necesar, îndepărtarea unui pulover ar putea fi mai dificilă.

4. Haine de vară

Chiar când zburați într-o țară caldă și sunteți tentați să alegeți un costum de vară pentru zborul dvs., nu uitați că temperatura din avion poate fi surprinzător de rece. A avea mai multe straturi de haine este esențială pentru o călătorie confortabilă.

3. Lentile de contact

Într-o aeronavă, umiditatea medie poate ajunge până la 20%, ceea ce va face ca lentilele să se usuce și să provoace iritații în ochii dumneavoastră. Dacă aveți un zbor lung, vă recomandăm să vă scoateți lentilele, mai ales dacă dormiți.

2. tocuri înalte

Securitatea aeroportului vă va cere să vă scoateți pantofii. Nu numai că pot fi utilizate tocurile pentru a stoca obiecte interzise, ​​ci și pentru o bază de construcție metalică, care va declanșa cu siguranță alarma. Nimănui nu-i place să stea în picioarele goale pe podeaua aeroportului. În plus, picioarele dvs. s-ar putea umfla în timpul zborului, astfel încât pantofii strânși ar trebui evitați.

1. Tricouri cu text ofensator

Nu veți crede acest lucru, dar există oameni cărora li s-a interzis să se îmbarce într-un avion din cauza modului în care erau îmbrăcați . Motivele pot fi multiple: decolteu prea mare, o rochie scurta , pantaloni mulati, un tricou ofensiv , picioare goale . În timp ce unele dintre aceste decizii sunt discutabile, încercați să rămâneți rezonabil atunci când alegeți echipamentul.

Bonus

Chiar dacă sunteți o stea și respectați regulile, puteți fi totuși oprită de securitate și căutată temeinic. Acesta este exact ceea ce s-a întâmplat cu Kim Kardashian în LA.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 fotografii care nu au nevoie de Photoshop pentru a vă atrage atenția 259110 lucruri pe care le poți face cu o doză de Coca Cola 705

Iată care este motivul pentru care Regina poartă întotdeauna poseta dupa ea oriunde merge 82915 greseli pe care majoritatea dintre noi le facem atunci cand folosim un uscator de par(nu este o idee buna sa uscam parul de jos in sus) 314722 de fotografii care te pot face sa crezi ca nu vezi bine 8926Încercând să salveze un câine blocat în zăpadă, oamenii au observat îngroziți că acesta ascundea ceva sub corpul său 142Cum să închei o dispută în mai puțin de un minut 12623 de animale a căror dimensiune este diferita de tot ce am vazut pana acum 595Brigitte Macron, o nouă aparție exemplară. Ținuta cu care a atras toate privirile într-un orășel din Franța 150115 imagini neobișnuite ale lumii în care trăim 196
SuperClipuri.com 2022