SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Bărbații cu burtă sunt cei mai buni la pat! Iată de ce!
Femeile ar trebui să nu mai alerge după bărbații musculoși, cu abdomen plat, potrivit unui studiu recent în care se arată că bărbații cu burtă sunt cei mai buni buni amanți.

Cercetătorii de la Universitatea Erciyes, din Kayseri au ajuns la concluzia că bărbații supraponderali rezistă mai mult timp la pat decât cei supli.

La studiu au luat parte 200 de bărbați, dintre care 100 solicitaseră ajutor specializat din cauza întâmpinării unor probleme în viața sexuală.

Rezultatele cercetării arată că bărbații cu burtă rezistă în pat, în medie, cu 7,3 minute mai mult decât cei care nu sunt supraponderali.

De asemenea, cercetătorii subliniază că bărbații supli sunt mai predispuși la ejaculare precoce.

Explicația științifică este aceea că grăsimea de pe burta bărbaților este gazda unui hormon numit estradiol, hormon care prelungește perioada până la atingerea orgasmului.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cristiano Ronaldo își transformă lanțul de hoteluri în spitale! Totul pentru a-i ajuta pe bolnavii de Covid-19 21Nu lua totul personal, oamenii cu energie negativă, se luptă cu ei înșiși 67

20 de fotografii care ne arata ce inseamna perfectiunea 3307 acțiuni pe care este mai bine să le eviți atunci când te certi cu partenerul 726Lucruri interesante pe care nu le stiai despre creierul tau. 96317 ilustrații ale unui artist care a trebuit să-și părăsească tara pentru a spune adevarul despre lumea moderna 9110 fapte inegalabile despre Japonia, văzute prin ochii oamenilor care s-au mutat acolo din vest 237Lumea în imagini, fotografiile zilei de 21 ianuarie . Un copil a fost scăldat într-un lac înghețat, de sărbătoarea Bobotezei pe ritm vechi 21015 lucruri ciudate pe care le vei vedea doar în India 268I-a cerut numarul de Telefon cand era pe jos, dar fata l-a refuzat. STAI sa vezi ce i-a facut cateva secunde mai tarziu. Am lesinat de RAS 45987
SuperClipuri.com 2022