SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Scrisoare deschisă către medici: Daca astăzi v-ar lua foc casa cum v-ati simti daca pompierul ar astepta “Plicul” stand cu cisterna plina langa flăcările care va mistuie
Marius Bănulescu a trimis o scrisoare deschisă medicilor care s-au declarat nemulțumiți de decizia Înaltei Curți de Casație și justiție privind plățile suplimentare și donațiile de la pacienți, precizând că au dreptul să primească astfel de “atenții” pentru că “nu sunt funcționari publici”.

La începutul scrisorii publicată pe criterii.ro, Bănulescu precizează că nu se adresează întregii categorii profesionale, ci doar “ïubitorilor de plicuri pătrate”, care s-au declarat sideraţi de faptul că ar putea fi condamnați pentru conţinutul acelor plicuri.

“Eu cred că nu aţi ştiut niciodată ce se află înăuntrul lor, iar dacă aţi ştiut vă spun de pe acum că aţi fost inumani . De ce cred asta ? Păi ştiţi voi oare câtor copii li s-a luat de la gură ca acele plicuri să conţină “ceva” ? Ştiţi voi oare câţi au vândut ce aveau pe acasă ca să audă din gură dumneavoastră cuvântul magic “se rezolvă”? În presă aţi spus adevăruri trunchiate … Aţi spus că plicul este o recunoştinţă a pacientului pentru “devotamentul”, “profesionalismul” şi grija cu care l-aţi tratat .

Eu zic că nu este aşa …Ce vă sperie pe voi este “flagrantul” care poate să vă doboare pentru că plicul vine înainte de actul medical …
În fiecare spital există la nivel de zvon tarifurile fiecărui doctor, ca să ştie pacientul, să vină pregătit . De multe pacientul chiar este întrebat dacă a venit “pregătit” …şi nu ..nu pregătit cu pijama, prosop, cană etc ci cu ceva pentru plic …

Ne spuneţi mereu că veţi pleca afară şi că acolo veţi trăi mai bine. Aşa e …şi eu am plecat ..şi trăiesc mai bine dar nu m-am lăudat în presă.
Dar să nu va închipuiţi voi că afară o să vă tolereze cineva deprinderile, abaterile , diagnostice puse aiurea şi nici nu o să vă pună cineva şefi …întâi mai trebuie să învăţaţi.

Acolo nu o să accepte niciodată să chemaţi pacientul dintr-un spital la cabinetul dv particular de acasă … Bănulescu nu neagă că faptul că medicii trebuie să primească salarii mai mari, ba chiar își arată susținerea față de ei, spunând că nici el nu ar vrea să fie tratat de cineva care în loc să se gândească la actul medical, se gândește la ratele din bancă.

„Am să ies cu voi în stradă, dacă va fi nevoie, dar să ştiţi că pentru situaţia prezentă doar voi sunteţi vinovaţi.
Sunteţi vinovaţi pentru că nu aţi avut demnitatea să vă cereţi drepturile celor de sus. În schimb aţi avut curajul să cereţi “drepturile” celor de jos (pacienţilor) .

În încheiere vreau să încercaţi un execiţiu de imaginaţie : Dacă astăzi v-ar lua foc casa cum v-aţi simţi dacă pompierul ar aştepta “Plicul” stând cu cisterna plină lângă flăcările care vă mistuie agoniseala de o viaţă?”, conchide acesta.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 Case uimitoare bine ascunse pentru a fi în siguranță 82521 de oamenii care știu cum sa ne surprinda cu pozele lor 636

Cernobîl, 26 aprilie 1986 - imagini document. Cea mai mare catastrofă nucleară civilă se petrecea cu 34 de ani în urmă 1918 anunțuri ale căror creatori știu exact cum să atragă atenția 191Un fotograf prezintă corpul unei femei după sarcină și nu este ceea ce vedem în revistele de modă 5091.000 de lei, „taxa de Rai” cerută de un preot pentru o familie săracă lipită 32812Calausul, dans traditional Romanesc.. Vezi cat de frumos danseaza acesti baieti.. VIDEO 1026Record Mondial, cel mai lung sistem coregrafic de fântâni din lume: Fântânile din București 4618 femei celebre care nu se tem să dezvăluie cum arată fără machiaj 395Este considerat cel mai inteligent om care a trăit vreodată. De mic știa 40 de limbi străine, însă destinul său a fost unul extrem de crunt 1051
SuperClipuri.com 2023