SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ovidiu Avădanei, elevul roman care a fost declarat campionul olimpiadelor de matematica din Europa
Elevii romani sunt printre cei mai buni din lume, iar acest lucru se vede de fiecare data cand participa la un concurs international, pentru că vin acasă cu premii. Indiferent de ce concurs este vorba, elevii nostri reusesc sa se faca remarcati. Deși sistemul nostru educațional este atat de criticat în Romania, elevii nostri sunt extrem de buni si apreciati. Este adevarat ca este si meritul parintilor care au grija ca acesti copii sa invete si sa faca tot ce este nevoie pentru a ajunge oameni in viata.

Studenții din diferite țări au concurat la Olimpiada Internațională de Matematică. Competiția a avut loc la Iași.Marele premiu a fost asigurat de un student român din Iași. Numele lui este Ovidiu Neculai Avadanei și el a fost singurul student care a primit punctele maxime. Echipa română a câștigat și patru medalii de aur, medalii de argint și bronz. Universitatea “Gheorghe Asachi” din Iasi a organizat concursul pentru al doilea an consecutiv. Au participat studenți din țări precum Argentina, Bulgaria, Republica Cehă, Rusia și Turkmenistan.Concursul a durat 5 ore în care elevii au trebuit să rezolve 4 probleme de matematică cu o dificultate foarte mare.

În 2016, Ovidiu a fost desemnat elevul anului la Gala Excelenței în Educație, datorită performanțelor obținute la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale la care a participat.Să sperăm că acesta va fi doar începutul pentru tânărul băiat și că de acum înainte vom auzi cât mai multe reușite de la el.Noi îi urăm mult succes în continuare și fie ca viața să-l îndrume numai pe drumul reușitei.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

14 reguli vestimentare care trebuie învățate o dată, pentru totdeauna 962Medicii și asistenții medicali români au ajuns în Italia 15

13 trucuri minunate care va vor face viata mult mai simpla 199118 cupluri ale caror poze depasesc cu mult orice situatie amuzanta intalnita 30235 obiceiuri zilnice care pot dăuna sănătății tale: Toți îl avem pe al doilea și nu știm cât de mult dăunează: 6049 teorii care ne arată cealaltă parte a istoriei pe care putina lume o cunoaste 377720 de persoane care în mod clar isi traiesc viata dupa propriile regului 3720 de celebrități care s-au dovedit ca au legaturi neasteptate 1574Reclame vs. realitate: Un proiect fascinant despre mâncare fast food 251Brigitte Sfăt l-a ironizat pe logodnicul ei, Florin Pastramă. ”El dacă bea un pahar nu știe pe ce lume este” 850
SuperClipuri.com 2022