SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Falsul chirurg Matteo Politi ar fi fost ajutat să opereze în România de un fals avocat
Matteo Politi, falsul chirurg care făcea operații în România, ar fi fost ajutat să obțină avizele necesare de către un…fals avocat.

Avocata Monica Cercelescu, director de comunicare la Uniunea Națională a Barourilor din România, a declarat, pentru Europa FM, că persoana care se pretinde avocat și l-a ajutat pe falsul chirurg Matteo Politi să facă rost de documentele necesare pentru a opera în România nu figurează în Tablil Avocaților, ceea ce înseamnă că nu este avocat.

„Numele care se vehiculează în spațiul public nu apare în tabloul avocaților din România. Nu putem face, încă, referințe la acest nume, deoarece este o anchetă în curs, în care nu știm exact ce s-a întâmplat. Dacă persoana respectivă s-a prezentat drept avocat sau drept mandatar al italianului. Verificat în tabloul avocaților … nu apare. Deci, acea persoană nu este avocat”, a declarat Monica Cercelescu.

Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigaţii Criminale – a informat încă din noiembrie Uniunea Barourilor că există o reţea specializată în falsificarea de documente pentru cei care vor să lucreze avocați, chiar dacă nu fac parte din barouri, mai scrie Europa FM.

Uniunea Barourilor le recomandă celor care își angajează un avocat să îl verifice în tabloul avocaţilor, singurul document oficial care poate atesta această calitate.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Atenție: ora deplasării trebuie completată pe declarație pe proprie răspundere pentru a evita amenzile 51436 Fapte istorice despre care suntem încă mințiți 4370

10 lucruri ciudate care se întâmplă cu corpul tău în avion 89132 de persoane care sunt pe cale să aibă o cadere nervoasă masivă 8513 Oamenii care acum regreta ca si-au facut un tatuaj 3201Cum va arăta cel mai scump pod din istoria României. Construcţia va lega Moldova şi Muntenia de Dobrogea, în zona Jijila 994Acestea sunt cu siguranta cele mai stranii obiceiuri care au loc la nunta!! Furatul miresei este banal pe langa acestea!! 382Cum a ajuns celebru PISTRUIATUL? A fost dat afară de la locul de muncă: "Ne-am certat, m-a înjurat, eu nu am mai suportat și i-am…" 25015 fotografii emotionante care dovedesc ca natura este întotdeauna deasupra noastră 902Inainte de a merge la școală, un băiat de 10 ani ajută o căprioară oarbă să caute de mâncare si face asta zi de zi 5347
SuperClipuri.com 2022