SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Dan Bălan a lansat „Numa numa 2“, continuarea celebrei „Dragostea din tei“

Ti-a placut acest Video ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Descriere: Nominalizat la premiile Grammy și autor al unora dintre cele mai cunoscute hit-uri mondiale, Dan Bălan a lansat „Numa Numa 2”, o continuare a fenomenului „Dragostea din tei”.

Videoclipul piesei a fost filmat în Uganda, Africa, acolo unde Dan Bălan a avut drept parteneri de filmare peste 100 de copii dornici să danseze și să ofere lumii întregi o parte din energia lor.
„Idea acestui proiect mi-a venit când, întâmplător, pe YouTube am dat de niște copii geniali din Uganda. Dansau cu atâta viață și energie că am hotarât să plec încolo și să filmez ceva foarte fun împreună cu ei. Astfel, de la o idee la alta s-a format proiectul «Numa Numa 2».

De 15 ani cânt acest refren cu «Dragostea din tei» și de fiecare dată ochii mulțimii se aprind într-un mod deosebit când incepe «Ma Ya Hi, Ma Ya Hu». Am hotărât să folosesc această energie dar într-o manieră mai fresh, pentru 2018, adăugând mai multe melodii noi compuse recent. Până la urmă conceptul a dus la Africa și la magia ei”, a spus Dan Bălan.

Dan Balan s-a născut pe 6 februarie 1979, în orașul Chișinău. Când împlinise 11 ani, părinții îi dăruiseră primul instrument muzical, un acordeon la mâna a doua, pentru că nu-și permiteau să-i cumpere unul nou. După absolvirea unei școli muzicale, părinții, chiar dacă își dau seama că fiul lor are talent muzical, îl îndeamnă pe Dan să aleagă o altă cale în viață și să studieze dreptul. Dan nu se opune și, în 1996, se înscrie la Facultatea de Drept.

Dan Balan este fiul vedetei de televiziune Ludmila Balan și al lui Mihai Balan, diplomat, fost ambasador al Republicii Moldova în Israel, în present, șef al Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova. Are o soră, prezentatoarea de televiziune Sanda Balan (n. 1984). Bunicul lui Dan Balan de pe linia maternă – Boris Vasiliev, în copilărie a fost deportat în Siberia.

Categorie: Interesant Videoul a fost incarcat pe 19 September, 2018
Mai multe video de pe site

Vom fi martorii unei Luni Albastre rare, pe data de 18 iunie 69Premieră: Gigantul Antonov AN124 încărcat cu echipamente medicale aterizează în România pe 7 aprilie 53444

13 copii care şi-au tuns singuri părul – apoi şi-au lăsat părinţii fără cuvinte 73925 de oameni care au fost surprinsi dormind in cele mai amuzante locuri 31204 cupluri din zodiac care au cele mai urâte despărțiri 23795% dintre români nu pot pronunţa fără greşeală textul ăsta! Testează-te! 68220 de oameni înalți care te vor face să te simti minuscul pe langa ei 123Sfaturi pentru atunci când mănânci în oraș — Doza de Sănătate 7Cei mai frumoși oameni sunt cei care au pierdut totul, dar au găsit forțe să se ridice 50Aceste poze de înainte şi după ne arată cât de mult se schimbă lumea în care trăim. Ocazie rară de a vedea cum arătau aceste locuri acum zeci de ani! 1479
SuperClipuri.com 2023