SuperClipuri.com Top 100 clipuri Toate categoriile Ultimele cautari

Dan Bălan a lansat „Numa numa 2“, continuarea celebrei „Dragostea din tei“

Ti-a placut acest Video ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Descriere: Nominalizat la premiile Grammy și autor al unora dintre cele mai cunoscute hit-uri mondiale, Dan Bălan a lansat „Numa Numa 2”, o continuare a fenomenului „Dragostea din tei”.

Videoclipul piesei a fost filmat în Uganda, Africa, acolo unde Dan Bălan a avut drept parteneri de filmare peste 100 de copii dornici să danseze și să ofere lumii întregi o parte din energia lor.
„Idea acestui proiect mi-a venit când, întâmplător, pe YouTube am dat de niște copii geniali din Uganda. Dansau cu atâta viață și energie că am hotarât să plec încolo și să filmez ceva foarte fun împreună cu ei. Astfel, de la o idee la alta s-a format proiectul «Numa Numa 2».

De 15 ani cânt acest refren cu «Dragostea din tei» și de fiecare dată ochii mulțimii se aprind într-un mod deosebit când incepe «Ma Ya Hi, Ma Ya Hu». Am hotărât să folosesc această energie dar într-o manieră mai fresh, pentru 2018, adăugând mai multe melodii noi compuse recent. Până la urmă conceptul a dus la Africa și la magia ei”, a spus Dan Bălan.

Dan Balan s-a născut pe 6 februarie 1979, în orașul Chișinău. Când împlinise 11 ani, părinții îi dăruiseră primul instrument muzical, un acordeon la mâna a doua, pentru că nu-și permiteau să-i cumpere unul nou. După absolvirea unei școli muzicale, părinții, chiar dacă își dau seama că fiul lor are talent muzical, îl îndeamnă pe Dan să aleagă o altă cale în viață și să studieze dreptul. Dan nu se opune și, în 1996, se înscrie la Facultatea de Drept.

Dan Balan este fiul vedetei de televiziune Ludmila Balan și al lui Mihai Balan, diplomat, fost ambasador al Republicii Moldova în Israel, în present, șef al Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova. Are o soră, prezentatoarea de televiziune Sanda Balan (n. 1984). Bunicul lui Dan Balan de pe linia maternă – Boris Vasiliev, în copilărie a fost deportat în Siberia.

Categorie: Interesant Videoul a fost incarcat pe 19 September, 2018
Mai multe video de pe site

Cele mai Strasnice Cutremure din Istoria Omenirii filmate de martori.. vezi VIDEO 11160AceastДѓ fetiИ›Дѓ a fost umilitДѓ de profesor И™i n-a mai rezistat. ReacИ›ia ei face toИ›i banii. BRAVO! 23389

CГ‚ND a spus cДѓ e din ROMГ‚NIA toatДѓ sala de la Britanici au talent A RГ‚S DE EL. CГ‚TEVA SECUNDE MAI TГ‚RZIU TOИљI S-AU APLECAT IN FATA LUI SI L-AU APLAUDAT. ASTA DA TALENT!! BRAVO ROMГ‚NE! 83004Cand pleci in strainatate.. Melodia e dedicata special pentru toti ROMANII plecati peste hotare - VIDEO 1593012 frati au intrat pe scena. Apoi au SURPRINS toata lumea cu ceea ce a urmat! 88034Wow ! Cea mai talentata piranda din Galati a cantat in fata juratilor. Narcisa are 17 ani, e frumoasa foc si e MARITATA ! - VIDEO 36817O mamica din public l-a luat pe acest Pusti sa danseze.. Dar stai sa vezi UNDE a pus acesta MANA.. Vezi VIDEO 58075A intrat la Brasov in curba cu 90 km/h, iar ce a urmat este infricosator ! VIDEO 14526Un ROM din Arad a gДѓsit, pe stradДѓ, un portofel cu 1.250 de euro Еџi L-A PREDAT POLIИљIEI. Ce i-a cerut Г®n schimb proprietarului e INCREDIBIL. NU se aИ™teptau la aИ™a cerere 14605O melodie foarte frumoasa !! Cine-i mama si are fete ! Daca ti-a placut nu uita sa dai mai departe - VIDEO 123592
SuperClipuri.com 2018, Cele mai interesante articole de pe internet