SuperClipuri.com Top 100 clipuri Toate categoriile Ultimele cautari

Dan Bălan a lansat „Numa numa 2“, continuarea celebrei „Dragostea din tei“

Ti-a placut acest Video ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Descriere: Nominalizat la premiile Grammy și autor al unora dintre cele mai cunoscute hit-uri mondiale, Dan Bălan a lansat „Numa Numa 2”, o continuare a fenomenului „Dragostea din tei”.

Videoclipul piesei a fost filmat în Uganda, Africa, acolo unde Dan Bălan a avut drept parteneri de filmare peste 100 de copii dornici să danseze și să ofere lumii întregi o parte din energia lor.
„Idea acestui proiect mi-a venit când, întâmplător, pe YouTube am dat de niște copii geniali din Uganda. Dansau cu atâta viață și energie că am hotarât să plec încolo și să filmez ceva foarte fun împreună cu ei. Astfel, de la o idee la alta s-a format proiectul «Numa Numa 2».

De 15 ani cânt acest refren cu «Dragostea din tei» și de fiecare dată ochii mulțimii se aprind într-un mod deosebit când incepe «Ma Ya Hi, Ma Ya Hu». Am hotărât să folosesc această energie dar într-o manieră mai fresh, pentru 2018, adăugând mai multe melodii noi compuse recent. Până la urmă conceptul a dus la Africa și la magia ei”, a spus Dan Bălan.

Dan Balan s-a născut pe 6 februarie 1979, în orașul Chișinău. Când împlinise 11 ani, părinții îi dăruiseră primul instrument muzical, un acordeon la mâna a doua, pentru că nu-și permiteau să-i cumpere unul nou. După absolvirea unei școli muzicale, părinții, chiar dacă își dau seama că fiul lor are talent muzical, îl îndeamnă pe Dan să aleagă o altă cale în viață și să studieze dreptul. Dan nu se opune și, în 1996, se înscrie la Facultatea de Drept.

Dan Balan este fiul vedetei de televiziune Ludmila Balan și al lui Mihai Balan, diplomat, fost ambasador al Republicii Moldova în Israel, în present, șef al Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova. Are o soră, prezentatoarea de televiziune Sanda Balan (n. 1984). Bunicul lui Dan Balan de pe linia maternă – Boris Vasiliev, în copilărie a fost deportat în Siberia.

Categorie: Interesant Videoul a fost incarcat pe 19 September, 2018
Mai multe video de pe site

Două CĂLUGĂRIŢE au cheltuit 500.000 de dolari în CAZINOURI, după ce i-au furat din donaţii şi taxe de şcolarizare 37Asa se îngrijeau oamenii in trecut. 10 exemple stranii! 13

4 alimente pe care trebuie să le speli și 4 alimente pe care nu trebuie să le speli înainte de ultilizare 49 sculpturi vechi care au devenit celebre datorită acestor taine ce se ascundeau în spatele lor. 7Un băiețel reface pozele tatalui său în cel mai amuzant mod cu putință 1Bunicii nu mor niciodata, ei devin invizibili. Toata lumea ar trebui sa citeasca asta, sa-si incalzeasca sufletul 6În Canada este mare agitație: de țărm s-a apropiat un aisberg de dimensiuni colosale 2„Eu, o femeie tanara, imi faceam nevoile in prezenta sotului meu si…” – adevarul despre relatiile conjugale 713 Probleme de sănătate pe care le poti observa uitandu-te la unghiile tale 3O mama care imbatraneste a scris aceasta scrisoare copiilor sai. Te atinge pana la lacrimi… 6
SuperClipuri.com 2019, Cele mai interesante articole de pe internet