SuperClipuri.com Top 100 clipuri Toate categoriile Ultimele cautari

Dan Bălan a lansat „Numa numa 2“, continuarea celebrei „Dragostea din tei“

Ti-a placut acest Video ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Descriere: Nominalizat la premiile Grammy și autor al unora dintre cele mai cunoscute hit-uri mondiale, Dan Bălan a lansat „Numa Numa 2”, o continuare a fenomenului „Dragostea din tei”.

Videoclipul piesei a fost filmat în Uganda, Africa, acolo unde Dan Bălan a avut drept parteneri de filmare peste 100 de copii dornici să danseze și să ofere lumii întregi o parte din energia lor.
„Idea acestui proiect mi-a venit când, întâmplător, pe YouTube am dat de niște copii geniali din Uganda. Dansau cu atâta viață și energie că am hotarât să plec încolo și să filmez ceva foarte fun împreună cu ei. Astfel, de la o idee la alta s-a format proiectul «Numa Numa 2».

De 15 ani cânt acest refren cu «Dragostea din tei» și de fiecare dată ochii mulțimii se aprind într-un mod deosebit când incepe «Ma Ya Hi, Ma Ya Hu». Am hotărât să folosesc această energie dar într-o manieră mai fresh, pentru 2018, adăugând mai multe melodii noi compuse recent. Până la urmă conceptul a dus la Africa și la magia ei”, a spus Dan Bălan.

Dan Balan s-a născut pe 6 februarie 1979, în orașul Chișinău. Când împlinise 11 ani, părinții îi dăruiseră primul instrument muzical, un acordeon la mâna a doua, pentru că nu-și permiteau să-i cumpere unul nou. După absolvirea unei școli muzicale, părinții, chiar dacă își dau seama că fiul lor are talent muzical, îl îndeamnă pe Dan să aleagă o altă cale în viață și să studieze dreptul. Dan nu se opune și, în 1996, se înscrie la Facultatea de Drept.

Dan Balan este fiul vedetei de televiziune Ludmila Balan și al lui Mihai Balan, diplomat, fost ambasador al Republicii Moldova în Israel, în present, șef al Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova. Are o soră, prezentatoarea de televiziune Sanda Balan (n. 1984). Bunicul lui Dan Balan de pe linia maternă – Boris Vasiliev, în copilărie a fost deportat în Siberia.

Categorie: Interesant Videoul a fost incarcat pe 19 September, 2018
Mai multe video de pe site

Un hotel se întinde pe două ţări şi, practic, poţi dormi în ambele simultan 64Cuvinte din limbajul corpului la bebeluși pe care le poți și mai ales pe care trebuie să le înțelegi 30

Ceapa este un remediu natural pentru multe probleme de sănătate – Iată 12 întrebuinţări mai puţin ştiute 74La doar cativa anisori acest baietel canta pe scena unui concurs melodia Carla's Dreams - Eroina - VIDEO 112538 fotografii care prezintă lucruri care pur si simplu nu pot fi posibile 577 trucuri de la un fost agent FBI pentru a deveni cu 200% mai atractiv 47Val de ironii după ce Dragnea ar fi apelat la o clinică privată: „Cred că omul era inconştient, că la cât e de patriot sigur insista să îl ducă la un spital de stat“ 51 415 cele mai bune teorii și invenții ale lui Leonardo da Vinci 20Cât de ușor poți albi sutienul și orice alte haine de culoare albă 30210 Povesti de dragoste din viața reală care apar în filme 48
SuperClipuri.com 2019, Cele mai interesante articole de pe internet