SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un video controversat a împărţit internetul în două tabere: extraterestru sau fantomă?
Imaginile stranii cu aşa-numitul extraterestru din Jharkhand, India, au fost repostate de mii de ori pe Twitter. Clipul video a apărut după ce un grup de motociclişti a filmat o siluetă misterioasă pe un drum prost luminat din Jharkhand. Filmarea a împărţit internetul în două: unii oameni pretind că în imagini ar fi o fantomă, alţii spun că este un vizitator din altă lume.

Scott Waring, un popular vânător de OZN-uri şi adept al teoriei conspiraţiei, a văzut clipul şi, deloc surprinzător, l-a calificat drept extraterestru. Pe blogul său, UFOSightingsDaily.com, acesta a scris: „O siluetă ciudată.. semănând cu o fantomă sau un extraterestru... a fost filmată pe un drum din India. Creatura pare umană, cu toate acestea, mâinile sale sunt cu 20 la sută mai lungi decât la oameni. Fiinţa albicioasă ori poartă un costum foarte strâns pe corp ori este dezbrăcată”.

„Extratereştri sunt din ce în ce mai aproape. Sfatul meu, când vedeţi unul, este să vă opriţi şi să vorbiţi cu el. Poate voia să dea leacul pentru Covid cuiva şi nimeni nu l-a abordat. Poate vrea să ofere secretul nemuririi şi totuşi, nimănui nu-i pasă suficient pentru a-l întâmpina cum se cuvine pe extraterestru”, a mai spus Scott Waring.

Conform lui Scott Brando, un popular vânător de farse, care are site-ul ufoofinterest.org, „silueta fantomatică” nu este decât o femeie dezbrăcată mergând pe stradă. „Contrar a ceea ce credeam, video-ul cu presupusul extraterestru nu este o farsă, nu e nimic regizat. Este doar o femeie care merge goală pe stradă”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Social Media a creat o societate a narcisiștilor 36Vă vom ghici vârsta reală și psihologică într-un minut! 75

Copilul a auzit melodia favorita cantata de Elvis. Cand s-a intors i-a lasat pe toti fara cuvinte 56Trebuie să-i învățăm pe copiii nostri aceste 9 lucruri pentru a ajuta planeta să supraviețuiască! 21O romanca este considerata cea mai buna inventatoare din lume!! Inventii inedite cu bani putini!! 166Acest student mergea 30 de km prin întuneric pentru a ajunge la muncă: Când şeful său află adevărul, izbucneşte în lacrimi 3767Alcoolul produce schimbări uriase în corp şi creier: „Sunt afectate memoria, judecata, emoţia, şi viziunea” 4736(VIDEO)Incidentul care a avut loc în fața unui supermarket din cauza că li se lua temperatura unor persoane ar fi fost regizat 17020 de fotografii perfecte pentru care orice fotograf și-ar vinde sufletul 35De ce continui să atragi în viață aceleași persoane, fapte sau probleme 292
SuperClipuri.com 2022