SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un video controversat a împărţit internetul în două tabere: extraterestru sau fantomă?
Imaginile stranii cu aşa-numitul extraterestru din Jharkhand, India, au fost repostate de mii de ori pe Twitter. Clipul video a apărut după ce un grup de motociclişti a filmat o siluetă misterioasă pe un drum prost luminat din Jharkhand. Filmarea a împărţit internetul în două: unii oameni pretind că în imagini ar fi o fantomă, alţii spun că este un vizitator din altă lume.

Scott Waring, un popular vânător de OZN-uri şi adept al teoriei conspiraţiei, a văzut clipul şi, deloc surprinzător, l-a calificat drept extraterestru. Pe blogul său, UFOSightingsDaily.com, acesta a scris: „O siluetă ciudată.. semănând cu o fantomă sau un extraterestru... a fost filmată pe un drum din India. Creatura pare umană, cu toate acestea, mâinile sale sunt cu 20 la sută mai lungi decât la oameni. Fiinţa albicioasă ori poartă un costum foarte strâns pe corp ori este dezbrăcată”.

„Extratereştri sunt din ce în ce mai aproape. Sfatul meu, când vedeţi unul, este să vă opriţi şi să vorbiţi cu el. Poate voia să dea leacul pentru Covid cuiva şi nimeni nu l-a abordat. Poate vrea să ofere secretul nemuririi şi totuşi, nimănui nu-i pasă suficient pentru a-l întâmpina cum se cuvine pe extraterestru”, a mai spus Scott Waring.

Conform lui Scott Brando, un popular vânător de farse, care are site-ul ufoofinterest.org, „silueta fantomatică” nu este decât o femeie dezbrăcată mergând pe stradă. „Contrar a ceea ce credeam, video-ul cu presupusul extraterestru nu este o farsă, nu e nimic regizat. Este doar o femeie care merge goală pe stradă”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ministra Sănătății: Avem medici și polițiști de frontieră infectați 1410 oameni care așteptau bebeluși și au sfârșit primind vârstnici mici 532

15 actori care au ajuns de nerecunoscut de-a lungul carierei (The Rock este greu de recunocut) 146017 Celebrități care sunt de nerecunoscut fără machiaj 2536Cercetătorii sunt de părere că bărbații cu barbă au mai multe bacterii decât câinii 108El este pustiul roman care a catigat marele premiu la loto Spania pentru copii! 66Cu numai 6 săptămâni înainte de a trece în nefiinţă, Elvis a susţinut spectacolul vieţii sale 65810 temeri secrete despre care bărbații nu vorbesc niciodată 39718 fotografii care dovedesc ca pisicile sunt amuzante chiar daca nu fac mare lucru 5627 de fotografii care au fost editate atât de prost încât nu te poti opri din ras 2526
SuperClipuri.com 2023