SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Mărturiile unui medic din România, sosit ca voluntar în R.Moldova
A plecat departe de casă pentru a alina suferinţa celor doborâţi de Covid. Acolo, la Spitalul din Bălţi, Dr. Monica Sandu este la a doua misiune de voluntariat. Recent i-a ajutat şi pe medicii de la Spitalul Manzoni din Italia în lupta anti-Covid. Acum duce experienţa din Italia şi colegilor medici din Republica Moldova.

separator

„Atunci când am fost în Italia pot să spun că a fost o experienţă şi de a ajuta, dar şi de a învăţa, pentru că italienii erau în faţa celorlalte ţări. Acum pot să pun în aplicare tot ce am învăţat, toate cunoştinţele pe care le-am acumulat în urma ultimei experienţe şi să ajut.”

 

Dr. Monica Sandu explică şi ce anume este acum diferit faţă de misiunea pe care a avut-o în Italia.

„Acolo vorbeam mai mult despre terapeutică, strict de terapeutică, Aici ne-am ocupat cumva şi de partea de organizare a spitalului, de circuit, a trebuit să verificăm anumite circuite. În afară de asta, să implementăm protocol.”

În ATI la Spitalul din Bălţi sunt 11 pacienţi, pe care medicii îi îngrijesc foarte bine. Pentru specialişti nimic nu e greu. Sunt în permanenţă calmi şi deschişi la nou.

„Îşi doresc foarte tare să colaboreze şi să se implementeze ceea ce am adus şi noi. Nu mi s-a părut că se plâng, suntem cam cu toţii la fel. Evident, vrem cu toţii ca această situaţie să se termine.”

Medicul Monica Sandu este la Spitalul din Bălţi din Republica Moldova alături de alţi 3 medici români care lucrează la unitatea de primiri urgenţe.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

17 Fotografii pe care trebuie sa le privesti de doua ori pentru a intelege ce se intampla 2409Arsenie Boca: „Când viaţa pare cumplită, fă-ţi un ceai şi bea-l din cea mai drăguţă ceaşcă“ 268

8 tipuri de dureri de cap care ascund probleme grave de sănătate 242Iohannis a dat liber la executările silite 1545Dupa ce am vazut aceste imagini, nu o sa mai ascut niciodata cutitele ca pana acum. Nu te-ai fi gandit niciodata la asta! 26151Superba piesa ! Acum 31 de ani aceasta melodie a facut milioane de oameni sa suspine. Va mai amintiti de ea ? - VIDEO 4120Priviti reactia cainelui cand aude ca trebuie sa mearga la veterinar. Apoi aude un singur cuvânt şi isi revine instant 16611 fotografii uimitoare, ale triburilor izolate, din întreaga lume 224Liviu Dragnea, evaziune de 150 de milioane de dolari prin intermediul ... 1684E cea mai scumpa sticla de whisky vanduta vreodata! Pretul exorbitant platit pe o sticla cu bautura veche de 60 de ani! 118
SuperClipuri.com 2020