SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un abuz fără precedent al CEDO - comentariu de Ioan Buduca
CEDO are dreptul de a judeca doar cazuri deja judecate în ţările europene, şi anume le judecă numai sub aspectul respectării drepturilor omului în cursul proceselor judiciare.

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 200 de membri
Înscrie-te în grup
 

Laura Codruţa Kövesi nu a trecut printr-un proces de acest fel, prin urmare nu avea de ce să apeleze la CEDO, iar CEDO nu avea niciun temei să-i admită apelul. Încă de la admiterea cererii sale, era clar că CEDO pregăteşte ceva. Ceva grav. Gravissim. Iată, acum ştim ce pregătea. O lovitură împotriva Curţii Constituţionale din România. Lovitura a fost dată. Preşedintele nostru o aştepta pentru a da şi el cu copita în CCR.

Lovitura dată de CEDO împotriva unei decizii a CCR este fără precedent în practica Curţii Europene a Drepturilor Omului. Ce a judecat CEDO? Un proces judiciar din România? Nu. A judecat o sentinţă a CCR? Nu. A judecat Constituţia României.

Este ceva inadmisibil. Ce ţară europeană ar accepta o instanţă care şi-ar aroga dreptul să-i judece Constituţia?

Iată una: România. Avem în faţă o ghilotină inventată ad-hoc pentru a tăia rădăcina democraţiei: constituţionalismul. Da, drepturile omului sunt supraordonatoare în raport cu Constituţiile, dar nu există nicăieri în lume un tribunal îndreptăţit să judece o Constituţie ori alta. CEDO nu are în legea sa de funcţionare acest drept. Şi l-a arogat printr-un abuz extraordinar de periculos. CEDO s-a transformat cu de la sine putere într-o instanţă de tip stalinist. Superstalinist.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Moment uluitor la „Americanii au talent". Numarul senzational de magie la care nu te saturi sa te uiti.. VIDEO 742411 trucuri ingenioase care te vor face un expert in bucatarie 422

Motive în plus să iubești marea: Iată 4 efecte benefice asupra creierului! 10620 de lucruri nebunești din Coreea de Sud care ne arata ca este de diferit stilul de viata in aceasta tara 53913 fotografii care desi par editate sunt 100% reale 647Fiecare rid de pe fața ne trimite un mesaj despre sănătatea noastră , iată 8 lucruri importante pe care le putem afla cu ajutorul lor! 88723 de Fotografii unde fundalul este mai amuzant decat imaginea principală 392028 de fotografii extrem de amuzante surprinse in timpul nuntii 27810 semne ca rinichii tai nu functioneaza corect 7986Imagini APOCALIPTICE ?! Camerele de supraveghere au filmat cel mai tragic eveniment din istoria tarii ! E groaznic sa vezi asa ceva.. - VIDEO 30970
SuperClipuri.com 2020