SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Înşelăciune cu măşti medicinale la o farmacie din judeţul Maramureș
Înşelăciune cu măşti medicinale la o farmacie din judeţul Maramureș Reprezentanții unei farmacii din Maramureș au fost înșelați de un pretins agent de vânzări, care promitea un transport de măști. Farmacia a livrat banii în cont, dar nu a primit și marfa. De Iulian Budușan, Joi, 30 aprilie 2020, 12:43 Lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au identificat trei persoane care au comis o înşelăciune cu măşti medicinale la o farmacie din judeţ, generând un prejudiciu în valoare de 223.125 de lei. Potrivit unei informări a IPJ Maramureş, la data de 8 aprilie un bărbat, administrator al unei societăţi farmaceutice, a sesizat poliţia că a fost înşelat cu o sumă importantă de bani.

Poliţiştii de investigaţii criminale au întocmit dosar penal şi au demarat de îndată activităţile specifice pentru documentarea activităţii infracţionale şi identificarea autorilor, scrie Agerpres. Primele informaţii au relevat că victima a fost contactată de un bărbat, care a pretins că este reprezentant al unei societăţi comerciale şi care s-a oferit să-i vândă 50.000 măşti medicinale, în schimbul sumei de 223.125 de lei. Persoana vătămată a virat banii în contul indicat, însă nu a mai intrat în posesia măştilor.

Poliţiştii maramureşeni au reuşit să identifice trei bărbaţi, domiciliaţi în municipiul Bucureşti şi în judeţele Galaţi şi Cluj, doi bănuiţi de comiterea infracţiunii de înşelăciune, iar unul bănuit de comiterea infracţiunii de complicitate la înşelăciune. În cursul acestei săptămâni, poliţiştii au efectuat două mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele a doi dintre suspecţi. În urma percheziţiilor au fost indisponibilizate mai multe mijloace de probă care au completat ansamblul probator administrat până în momentul respectiv. Faţă de unul dintre bărbaţii cercetaţi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Prejudiciul creat a fost recuperat în proporţie de 95%, a precizat sursa citată. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale.
 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un fapt banal! Cum merge spre locul de munca presedintele Austriei 65015 greseli pe care majoritatea dintre noi le facem atunci cand folosim un uscator de par(nu este o idee buna sa uscam parul de jos in sus) 3142

11 ilustrații haioase care arată modul în care viața omului se schimbă după căsătorie 2268Exclusiv! Proces fierbinte la Curtea de Apel Iași! Un judecător susține că toate bisericile trebuie să fie deschise de Paște! S-a cerut anularea Ordonanței Militare! 1014 trucuri vestimentare strălucitoare pe care orice femeie trebuie sa le stie 37120 de fete ale căror cumparaturi online au fost un adevarat esec 4714 fotografii care ne arata cele mai ciudate lucruri pe care oamenii le-au intalnit in avion 9410 situatii care nu ar trebui sa fie ignorate intr-o relatie 1404Spune și tu această Rugăciune și viața ta se va schimba la 180 de grade 309718 Soți cu care orice fata ar fi norocoasa să se căsătorească 333
SuperClipuri.com 2022