SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Circulația mașinilor, interzisă pe 1 și 2 mai în România
Pentru o mai bună gestionare a crizei determinate de noul coronavirus, mai multe orașe au impus local propriile măsuri. În unele zone a devenit obligatorie purtarea măștii de protecție, măsură ce va intra în vigoare la nivelul întregii țări de la 15 mai. În alte orașe, a început testarea unui număr mare de persoane. Alt oraș a primit o veste legată de deplasare: circulația mașinilor, interzisă pe 1 și 2 mai,

Circulația mașinilor, interzisă pe 1 și 2 mai într-un oraș România

Circulaţia maşinilor, autoutilitarelor şi motocicletelor va fi interzisă vineri şi sâmbătă în municipiul Blaj, în vederea prevenirii şi limitării infecţiilor cu coronavirus. Decizia a fost adoptată miercuri, 28 aprilie, de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă.

Există, totuși, câteva excepții. Cei care se vor putea deplasa liber în aceste două zile sunt persoanele care efectuează servicii de livrare pentru agenţii economici de pe raza municipiului Blaj cu activităţi industriale. De altfel, fac excepție de la aceste prevederi autoritățile, Poliția, Jandarmeriei, Ministerul Apărării Naţionale, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi SMURD și Serviciul de Ambulanţă.  Și autovehiculele Primăriei Municipiului Blaj și cele ale Serviciului Public de Interes Local „Gospodărie Comunală” sunt scutite de respectarea acestei măsuri.

În plus, toți cei care activează în lupta cu coronavirus vor putea să se deplaseze liber. La fel şi toate autovehiculele furnizorilor de servicii publice.

Și unii oameni pot circula pe străzile din Blaj pe 1 și 2 mai, doar dacă au un motiv bine întemeiat.

„Persoanele cu domiciliul sau reşedinţa în Blaj care se reîntorc la Blaj de la alte destinaţii situate în afara municipiului Blaj sau care se deplasează de la Blaj spre locul de reşedinţă/domiciliu situat în afara municipiului Blaj, autovehicule, maşini, autoutilitare, motociclete aparţinând persoanelor care se deplasează în interes de serviciu în municipiul Blaj în zilele de 1 şi 2 mai 2020.”, prevede comunicatul. Nerespectarea acestei hotărâri se sancţionează cu avertisment sau cu amendă contravenţională în cuantum de la 100 de lei la 500 de lei.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de fapte stupide pe care le fac oamenii 128Aceste fotografii fabuloase au fost facute la momentul potrivit!! 220

Era pe punctul de a spune “DA" atunci cand a a vazut ceva in spatele ei. Nunta s-a oprit in secunda urmatoare - VIDEO 7105Ce este boala pilonidală care tinde să afecteze tinerii și cum poți scăpa de ea 6524 de barbati care ar trebui să fie numiți iubitii anului 103916 lucruri minunate dar și ciudate pe care le veți găsi numai în Japonia 8294 zodii care vor înșela în lunile următoare. Calcă în picioare inima partenerului 1924O angajată a reclamat că a fost strânsă de gât de managerul Spitalului Blaj. Primarul o trimite la psihiatru și o amenință cu ancheta disciplinară 274Iohannis a dat liber la executările silite 154612 Lucruri uimitoare care se puteau întâmpla doar pe planeta noastră 41
SuperClipuri.com 2022