SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

LA ASTA S-A AJUNS. Medicii români NU AU VOIE să vorbească despre activitatea din spitale: “Suntem ameninţaţi cu dosare penale”
A ASTA S-A AJUNS. Medicii români NU AU VOIE să vorbească despre activitatea din spitale: “Suntem ameninţaţi cu dosare penale”

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 113 membri
Înscrie-te în grup
 

Medicii şi administraţiile locale nu mai oferă niciun fel de informaţie cu privire la pacienţii infectaţi cu noul coronavirus. Cadrele medicale spun că singurele informaţii vin de la o singură sursă, Grupul de Comunicare Strategică.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.04.2020, 7:58

Dacă până la instituirea stării de urgenţă, doctorii ofereau informaţii despre pacienţii infectaţi cu COVID 19, acum nimeni nu mai spune nimic. Doctorilor le este teamă de consecinţe. Astfel, singura sursă de informare rămâne Grupul de Comunicare Strategică.

 

În toată România sunt interdicţii de comunicare. Prefecţii au primit luna trecută, de la secretarul de stat în MAI Gheorghe Sorescu, o circulară prin care sunt anunţaţi că nu au voie să comunice niciun fel de informaţie despre pacienţii şi testele pentru COVID-19.

 

Medicul militar Mihai Mărginean, detaşat la Spitalul din Suceava, a vorbit despre situaţia dezastruoasă de acolo pe canalul MApN.

 

„Noi suntem cei care negociem cu Dumnezeu o clipă, o oră, o zi. Pfff, foarte rar o săptămână din viaţa pacienţilor noştri”, a spus dr. Mihai Mărginean, medic militar.

 

Solicitat pentru un interviu, medicul a spus că nu poate vorbi decât prin Biroul de Presă al MApN.

 

Sunt şi cadre medicale care înfruntă interdicţiile. Un medic din Suceava a spus fără teamă că acolo nu sunt materiale de protecţie, iar unitatea era „moartă” fără armată.

„Suntem ameninţaţi cu dosare penale dacă divulgăm condiţiile în care lucrăm”, spune o asistentă de la Suceava.

Doctorul Cameliu Roiu a dezvăluit de mai multe ori problemele din sistem.

„Se minte foarte mult, ca şi la Colectiv, cum s-a minţit e zeci de ani cum iar avem de toate, cum iarăşi suntem în control, când, de fapt, spitalele sunt total nepregătite”, a spus dr. Camelia Roiu.

La alţii nu e aşa. Medici din Spania, Italia, Marea Britanie sau Statele Unite participă la emisiuni, postează pe reţelele de socializare şi vorbesc despre lipsurile din spitale sau vorbesc despre evoluţia coronavirusului.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 fotografii care pot face pe oricine să spună: „Omule, asta nu poate fi real!” 116822 de fotografii care dezvăluie mai multe despre trecut decât orice carte de istorie 956

Lansarea DACIA 1300, renașterea unui simbol.L-a readus la viaţă un student român, și este acum o masină modernă. 122820 de inventii extrem de utile care iti pot transforma total bucataria 1435 descoperiri medicale revoluționare, care au salvat milioane de vieți 65610 utilizări ale aspirinei despre care putina lume stie, este mai mult decat o simpla pastila 726(Video) Scandal URIAS in invatamant. Intr-o scoala romaneaca elevii au intretinut relatii intime printre banci, in timpul orelor 40804Un instructor personal s-a îngrășat 32 de kg, pentru a le da jos împreună cu clienta sa 878Horoscop angelic. Află ce înger veghează fiecare zodie în parte 37014 Celebrități care desi castiga sute de milioane de dolari traiesc o viata absolut normala si nu ies in evidenta 812
SuperClipuri.com 2021