SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

ASTA NU DISTRIBUIE NIMENI: MISIUNEA MEDICILOR ROMÂNI ÎN ITALIA S-A ÎNCHEIAT CU SUCCES. FELICITARI!
Cei 15 medici si asistenți români, care timp de două săptămâni i-au ajutat pe colegii de la un spital din Lombardia la tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus și-au încheiat misiunea și se întorc în țară. 

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 113 membri
Înscrie-te în grup
 

 

În avionul cu care vor călători, vor fi urcate și materialele donate de Papa Francisc spitalului din Suceava, epicentrul epidemiei de COVID-19 din România.

Aeronava cu cadrele medicale și echipamentele va decola de pe aeroportul din Milano.

Se vor întoarce în țară cu o aeronavă C-27 J Spartan a Forțelor Aeriene.

Medicii și asistenții au participat în Italia, în perioada 07 – 24 aprilie, la misiunile destinate salvării persoanelor afectate de noul tip de coronavirus, alături de personalul medical italian.

Echipa de medici și asistenți români a fost însoțită în această misiune de un reprezentant al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în calitate de ofițer de legătură, având misiunea de a facilita, împreună cu autoritățile din peninsulă, integrarea echipei românești în sistemul medical italian.

În 23 aprilie, Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pulmonare pentru bolnavii de Covid-19 internaţi la spitalul din Suceava, cel mai mare focar de infecţie cu noul coronavirus din România.

Conform Vaticanului, materialele sanitare au fost procurate prin grija cardinalului Konrad Krajewski, responsabilul cu activitatea caritabilă a papei. În ciuda dificultăților de aprovizionare de pe piața medicală internațională, prelatul a reușit să colecteze pentru bolnavii din România cinci ventilatoare pulmonare – două fiind de ultimă generație -, 200 de combinezoane, 900 de măști FFP2 și 5000 de măști sanitare.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O elevă de 17 ani din România a câștigat locul 1 la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete, EGMO 2020 14Un clasament sincer! Cele mai bune soţii în funcţie de zodie: faci casă bună cu femeia Rac, dar ar trebui să te fereşti de Săgetător 1276

6 lucruri pe care limba le poate spune despre sănătatea ta 101722 de fotografii care te pot face sa crezi ca nu vezi bine 892618 Acte de bunătate care pot incalzi si cea mai rece inima 1239Femeia adoptă un câine bătrân din adăpost – apoi îşi dă seama că patrupedul arată şi se comportă neaşteptat de familiar 326323 de fotografii care ne dovedesc ca viața ne poate surprinde încă 151318 Fotografii care dovedesc ca machiajul este magic! 108914 Imagini care dovedesc că lenea și inventivitatea merg mână în mână 51617 fotografii care captează perfect emoțiile puternice 1955
SuperClipuri.com 2022