SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Săltat de mascaţi după ce a înjurat Poliţia pe Facebook. Dosar de ultraj pentru Nicuşor zis "Johny Chass"
Mascaţii au descins la locuinţa lui Nicuşor Moldoveanu, poreclit “Johny Chass”, după ce acesta i-a înjurat şi i-a ameninţat pe poliţişti în mai multe postări de pe Facebook. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat într-un dosar de ultraj.

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 113 membri
Înscrie-te în grup
 

Mascaţii au descins la locuinţa lui Nicuşor Moldoveanu, poreclit “Johny Chass”, după ce acesta i-a înjurat şi i-a ameninţat pe poliţişti în mai multe postări de pe Facebook. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat într-un dosar de ultraj.

Tânărul de 28 de ani din Hârlău, judeţul Iaşi, a fost amendat acum două săptămâni pentru că nu nu avea declaraţia pe propria răspundere impusă de Ordinanţa Militară. Moldoveanu a plecat spre casă fără să respecte regulile de circulaţie şi a fost urmărit de poliţişti.

Într-una dintre postări, bărbatul a scris: „Vreau să arăt până unde a putut ajunge nenorocita asta de Poliţie. Nu face altceva decât să reprezinte un pericol public. Nenorociţii mi-au dat 10 milioane amendă pentru că am postat pe Facebook. Am primit amendă de 1000 de lei pentru că am cerut poliţiei să se potolească. Să vadă lumea că sunteţi nişte panarame”.

Într-o altă înregistrare video, Johny Chass spune că “Dacă sunteţi atât de şmecheri şi de mafioţi, tatuaţi-vă, aşa cum suntem şi noi, luaţi-vă o haină de şmechereala şi ieşiţi pe stradă şi bateţi lumea. V-aţi luat cu cine nu trebuie, ţineţi cont! În fiecare judeţ, oraş, ce face poliţia? Ne dă amenzi peste amenzi că aşa cere şeful. Potoliţi-vă până nu va sare lumea în cap şi o să ajungă să intre în casele voastre. Dacă handicapatul de şef este prost, nu trebuie să faci ca el”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cea mai frumoasa muzica populara.. Suna-n toata Europa - vezi VIDEO 260655Salvare pe munte. Capră neagră cu piciorul rupt, cărată în rucsac 101

7 secrete pe care să nu le spui nimănui, despre viața ta personală 90120 de situații nepotrivite pe care nu ați vrea să le intalniti niciodata 179221 Fapte uimitoare despre corpul uman care ne-au impresionat profund 375Acesta e cel mai sigur oraș din România! Are centură cu patru benzi și populația e în continuă creștere 102120 de imagini care sunt mai satisfăcătoare decât trecerea prin frunze uscate toamna 32835 de imagini satisfăcătoare care ne reprezinta perfectiunea in diferite forme 88215 fotografii care ne dovedesc ca nu este de gluma cu schimbările climatice 225518 Profesionisti intr-ale deghizarii care ne arata cum a fost Halloween-ul 2020 60
SuperClipuri.com 2022