SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Săltat de mascaţi după ce a înjurat Poliţia pe Facebook. Dosar de ultraj pentru Nicuşor zis "Johny Chass"
Mascaţii au descins la locuinţa lui Nicuşor Moldoveanu, poreclit “Johny Chass”, după ce acesta i-a înjurat şi i-a ameninţat pe poliţişti în mai multe postări de pe Facebook. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat într-un dosar de ultraj.

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 113 membri
Înscrie-te în grup
 

Mascaţii au descins la locuinţa lui Nicuşor Moldoveanu, poreclit “Johny Chass”, după ce acesta i-a înjurat şi i-a ameninţat pe poliţişti în mai multe postări de pe Facebook. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat într-un dosar de ultraj.

Tânărul de 28 de ani din Hârlău, judeţul Iaşi, a fost amendat acum două săptămâni pentru că nu nu avea declaraţia pe propria răspundere impusă de Ordinanţa Militară. Moldoveanu a plecat spre casă fără să respecte regulile de circulaţie şi a fost urmărit de poliţişti.

Într-una dintre postări, bărbatul a scris: „Vreau să arăt până unde a putut ajunge nenorocita asta de Poliţie. Nu face altceva decât să reprezinte un pericol public. Nenorociţii mi-au dat 10 milioane amendă pentru că am postat pe Facebook. Am primit amendă de 1000 de lei pentru că am cerut poliţiei să se potolească. Să vadă lumea că sunteţi nişte panarame”.

Într-o altă înregistrare video, Johny Chass spune că “Dacă sunteţi atât de şmecheri şi de mafioţi, tatuaţi-vă, aşa cum suntem şi noi, luaţi-vă o haină de şmechereala şi ieşiţi pe stradă şi bateţi lumea. V-aţi luat cu cine nu trebuie, ţineţi cont! În fiecare judeţ, oraş, ce face poliţia? Ne dă amenzi peste amenzi că aşa cere şeful. Potoliţi-vă până nu va sare lumea în cap şi o să ajungă să intre în casele voastre. Dacă handicapatul de şef este prost, nu trebuie să faci ca el”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un miliardar elvețian a donat un miliard de dolari, pentru a salva planeta 26930Ia-ti ADIO de la PARCHET sau GRESIE ! Iata ultima NOUTATE in materie de PARDOSELI.. VIDEO 29064

Îmbrățișarea, pe timpul nopții, poate face minuni pentru relația voastră 496525 de fotografii surprinse de cei de la „National Geographic", care fac timpul să se oprească 748Cum îți iei rămas bun de la colegi, când îți dai demisia de la serviciu 108716 Oamenii care cred că balul lor este mai important decât covorul roșu la Oscar 1420Top 13 evenimente misterioase capturate de Google Earth 2112Profetiile savantului român Anghel Rugină: „POPORUL MEU SĂ AFLE și SĂ ÎNȚELEAGĂ ! La nivel global “cărțile sunt făcute”! Oamenii ăștia sunt prea deștepți și prea puternici!” 91418 Persoane care trăiesc fiecare moment asa cum isi doresc 2434Acesti turisti s-au cazat la hotel, insa nu stiau ca pot lua micul dejun alaturi de girafe 59
SuperClipuri.com 2023