SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Am stat degeaba izolați? Virusul dispare oricum după 70 de zile! ANALIZA profesorului Isaac Ben-Israel
Profesorul Isaac Ben-Israel (foto) este şeful programului de studii de securitate la Universitatea Tel Aviv şi preşedintele Consiliului Naţional pentru Cercetare şi Dezvoltare. El susţine că indiferent de restricţii, rezultatul va fi acelaşi: după 70 de zile noul coronavirus dispare, cu sau fără alte intervenţii.

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 104 membri
Înscrie-te în grup
 

Analiza sa dovedeşte că noul coronavirus atinge un nivel maxim după 40 de zile de la apariţia în comunitate. După cele 40 de zile, viralitatea coronavirusului scade rapid şi după 70 de zile dispare complet, indiferent de restricţiile care sunt sau nu aplicate de unele state, potrivit The Telegraph. “Analiza noastră arată că este un model constant în toate ţările”, scrie profesorul Isaac Ben-Israel într-un articol pe care l-a publicat în această săptămână.

Acest model este comun

După calculele cercetătorului, graficul infecţii zilnice, ca procent din numărul acumulat de infecţii, începe de la aproximativ 30%, dar scade la 10% după şase săptămâni, şi, în cele din urmă, atinge un prag de 5% o săptămână mai târziu. “În mod surprinzător, acest model este comun pentru ţările care au impus restricţii severe, inclusiv blocarea economiei, precum şi ţările care au implementat o politică mult mai indulgentă şi au continuat viaţa în mod obişnuit”, susţine profesorul.

Suedia a impus cele mai puţine restricţii, însă în această ţară continuă să se implementeze măsuri de atenuare a răspândirii COVID-19.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

13 poze găsite în cărțile pentru copii care ridică o tonă de întrebări 936Salvia, planta care întăreşte trupul şi mintea 46

Un site de întâlniri organizează un experiment pentru a arăta modul în care iubirea schimbă fețele oamenilor 52O pildă înțeleaptă despre Adevăr și Minciună… Cu toții avem de învățat! 28911 lucruri mai putin cunoscute despre restaurantele fast-food pe care doar angajații lor le stiu 191Perla Bicazului, distrusă de tone de gunoaie. Voluntarii au reușit să curețe zona 13021 de poze in care karma si-a facut aparitia in cel mai neasteptat moment 2965 pericole uriase suportate de oameni de dragul frumuseții 1003613 cele mai scumpe lichide de pe Pământ, dintre care pe unele chiar le folosim 3325Un bărbat divorțat oferă 20 de sfaturi de mariaj, pe care nu trebuie să le ignori 1099
SuperClipuri.com 2021