SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

„Kim Jong-un a murit după o operație la inimă”. Adevărul despre liderul Coreei de Nord și cine a făcut anunțul
Dictatorul Coreei de Nord, Kim Jong-un a murit sau este pe patul de moarte! Aceasta este informația care a stârnit numeroase controverse în presa internațională și deși nicio astfel de informație bulversantă nu a fost confirmată încă, oamenii din Coreea de Nord se așteaptă la tot ce-i mai rău în legătură cu liderul lor. 

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 96 de membri
Înscrie-te în grup
 

 

Potrivit presei din China și Japonia, liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un a murit sau este pe patul de moarte, în stare vegetativă și fără nici cea mai mică șansă de recuperare. Se pare că persoana care a făcut anunțul este nepoata ministrului chinez de Externe, care ar fi mărturisit pe o rețea de socializare numită Weibo faptul că liderul comunist și-a pierdut viața pe patul de spital

Pe de altă parte, o publicație japoneză scrie despre Kim Jong-un că se află „în stare vegetativă” și că nu există șanse ca liderul nord-coreean să-și revină, în urma operației complicate pe care a suferit-o, de curând, la inimă.

Potrivit Reuters, China a trimis o echipă ce include experți medicali în Coreea de Nord, pentru a-l consulta și consilia pe Kim Jong-un.

 

Kim Jong-un, deja decedat sau în stare foarte gravă?!

În acest moment există o mulțime de zvonuri care se învârt în jurul lui Kim Jong-un: În timp ce unii spun că a murit, alții scriu în presă că se află pe patul de moarte și nu există șanse ca starea lui de sănătate să se îmbunătățească. Cu toate acestea, informația cum că liderul Coreei de Nord ar fi murit nu a fost confirmată de niciun oficial, așa că există, încă, numeroase controverse pe acest subiect. Mai mult, președintele SUA, Donald Trump, a negat rapoartele cu privire la starea de sănătate a liderului de la Phenian, spunând că acestea au fost incorecte. Un lucru care a ridicat semne de întrebare a fost faptul că Donald Trump a refuzat să spună, în fața reporterilor, dacă a luat sau nu legătura în tot acest timp cu oficialii nord-coreeni.

Sâmbătă, în Coreea de Nord va fi un eveniment extrem de important: aniversarea a 88 de ani de la înființarea Armatei Populare Coreene din 1932, un mare prilej de sărbătoare. Toată lumea așteaptă, însă, cu sufletul la gură ca liderul de la Phenian să-și facă apariția la acest eveniment la care vine, în mod normal, anual. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, presa internațională relatează că zvonurile potrivit cărora Kim Jong-un a murit sau este pe patul de moarte vor fi alimentate și mai mult.

 

Un profesor susține că liderul nord-coreean este deja mort

Un profesor italian care predă la o universiate din Beijing susține că liderul de la Phenian este deja mort, iar anunțul ar putea fi făcut de oficiali chiar și peste câteva luni. „Din câte știu, el este deja mort. Nu se știe când va avea loc anunțul, ar putea dura luni”, i-a declarat Francesco Sisci unui jurnalist italian, citând surse din China.

Dacă zvonurile potrivit cărora Kim Jong-un a murit sunt adevărate, Kim Yo-Jong, sora liderului de la Phenian ar putea deveni primul conducător femeie al Coreei de Nord.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

16 Exemple nebune in care moda a fost scăpată de sub control 213Studenții din Constanța au câștigat concursul organizat de NASA!!! 134

10 Situații costisitoare pe care fiecare persoană înaltă le va recunoaște 653Un video controversat a împărţit internetul în două tabere: extraterestru sau fantomă? 8310 lucruri ciudate care se întâmplă cu corpul tău în avion 891Dragostea sta în lucrurile mici ... 15418 persoane care au fost înzestrate cu un aspect magnific 499Cel mai sănătos pește. Este de 1.500 de ori mai eficient decât medicamentele 53014 Trucuri absolut indispensabile pentru toți cei care iubesc o casă curată 166120+ designeri care au cheia magică pentru crearea hit-urilor 102
SuperClipuri.com 2022