SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Traian Băsescu avertizează: 15 Mai este prea devreme să relaxaţi măsurile de izolare. Amânați pentru 15 iunie!
Traian Băsescu, fostul președinte al României, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, precizează că decidenții vor face o mare eroare, dacă ridică restricțiile de circulație pe data de 15 mai.

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 70 de membri
Înscrie-te în grup
 

„Amânaţi pentru 15 Iunie ridicarea restricţiilor şi implicit a stării de urgenţă. Eventual modelaţi unele măsuri prin următorul decret”, spune Traian Băsescu.

Fostul președinte atrage atenția că, dacă se vor diminua restricţiile şi izolarea pe 15 Mai, valul doi al pandemiei ar putea fi foarte puternic.

Dragi decidenţi,
Vă pregătiţi să faceţi o mare eroare !
15 Mai este prea devreme să relaxaţi măsurile de izolare pentru că s-au făcut prea puţine teste.
De aceea habar nu aveţi despre imaginea reală a infecţiei în structura populaţiei. Vă reamintesc recomandarea OMS: „testaţi, testaţi, testaţi”., iar voi nu aţi făcut-o din motive greu de explicat.
Dacă în aceste condiţii veţi diminua restricţiile şi izolarea pe 15 Mai, valul doi al pandemiei ar putea fi foarte puternic.
Amânaţi pentru 15 Iunie ridicarea restricţiilor şi implicit a stării de urgenţă. Eventual modelaţi unele măsuri prin următorul decret ( Ex: măriţi la 3 ore timpul pensionarilor şi mutaţi intervalul mai devreme- este deja foarte cald la orele amiezii).
Lăsaţi timpul necesar pentru ca asimtomaticii să-şi consume singuri boala.
Creşteţi masiv numărul de testări zilnice pentru a le da o şansă celor netestaţi, dintre care unii mor sufocaţi în casele lor, fără nici un fel de asistenţă medicală.
Dispuneţi reluarea activităţilor economice, dar cu respectarea normelor de siguranţă sanitară. În acest sens Direcţiile Sanitare vor da un aviz pentru orice activitate economică ce urmează a se relua/desfăşura în spaţiu închis.
Nu este necesar aviz DSP pentru activităţile economice în aer liber, pe şantiere de construcţii.
Nu redeschideţi şcolile până pe 15 Iunie.
Nu reluaţi zborurile dinspre şi către destinaţii care au fost focare ale infecţiei cu SARS-COV-2.
Întăriţi măsurile de carantină.
Şi încă odată, măriţi numărul de testări la 10 – 15 mii pe zi.”, scrie Traian Băsescu.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 femei celebre care au devenit mame dupa 40 de ani si au surprins pe toata lumea 10419 cascadori care sunt 100% copii ale actorilor celebri 600

Corona și REFUGIAȚII - un virus face politică .Depistați POZITIV 21 de refugiați 154Val de ironii după ce Dragnea ar fi apelat la o clinică privată: „Cred că omul era inconştient, că la cât e de patriot sigur insista să îl ducă la un spital de stat“ 51 715Horoscop zilnic 27 mai 2018: Capricornii sunt sfătuiți să-și petreacă mai mult timp cu familia 3182 întrebări la care pot răspunde numai un nebun sau un geniu 1926PSD propune micșorarea puterii Guvernului în timpul stării de urgență. PNL și USR acuză PSD de încălcarea Constituției 14Modul in care insotitorii de bord din China sunt antrenati este similar cu cel al trupelor speciale ale armatei 124Fara Cuvinte ! Medicii au descoperit cele mai Groaznice si mai RARE BOLI... Vizioneaza cu Atentie - VIDEO 1778633 Fotografii extraordinare istorice care vă vor lăsa uimiti 376
SuperClipuri.com 2022