SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

78 Milioane euro ”România face milioane din amenzile de coronavirus”. Oare cum vor fi cheltuiti banii?
 

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 67 de membri
Înscrie-te în grup
 

78 Milioane euro * - intre 24 martie si 19 aprilie -  Cam "piperat" pretul plimbarilor fara motiv...  - Oare cum vor fi cheltuiti banii? - Se intreaba acum cei care au platit. 

România a emis 200.000 de amenzi în mai puțin de o lună pe numele celor care nu au respectat restricțiile impuse pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

 

Potrivit BBC News, amenzile ”relativ mari”, aplicate între 24 martie și 19 aprilie, se ridică la 78 de milioane de euro, o sumă care ar fi egală cu impozitul pe profit din România în februarie 2020.

De altfel, BBC dă și exemplul unuia dintre primarii Capitalei, Robert Negoiță, care a fost amendat cu 10.000 de lei (aproximativ 1.825 de lire sterline) după ce a fost prins cu bicicleta într-un parc public.

Parcurile sunt închise, iar Robert Negoiță a susținut că l-a inspectat. Ulterior, primarul a spus că, la fel ca orice cetățean, trebuie să se supună legii și că este dispus să suporte consecințele.

Citește și http://superclipuri.com/video.php?v=2853-Dupa-15-mai-incepe-relaxarea,-dar-gradual.Batranii-peste-65-de-ani-sa-stea-linistiti,-nu-i-ia-nimeni-de-acasa-sa-i-duca-in-carantina&ref=denis

234 de dosare penale în noaptea de Înviere. Ce situații inedite au întâmpinat forțele de ordine

Până în prezent, în România au murit 507 de persoane din cauza Covid-19, iar 9.242 de persoane sunt pozitive cu noul coronavirus.

Oricine este prins că nu respectă restricțiile în România riscă să plătească amenzi cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei, în condițiile în care în care salariul mediu lunar este în jur de 3.000 de lei - mai notează BBC News.

 

Și Fox News notează faptul că ”România face milioane din amenzile de coronavirus”

Jurnaliștii americani mai subliniază faptul că românii trebuie să completeze declarații pe propria răspundere înainte de a ieși din case.

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Drojdia de bere, remediu terapeutic remarcabil din frigiderul tau 3427 de designeri care au avut un singur lucru de facut insa au esuat lamentabil 165

16 hoteluri care știu cum să-și facă oaspeții fericiți 544Iulică, spaima scenei! Melodia „Tu-mi dai cucul, eu îţi dau…" a surprins pe toată lumea 448Electricianul român care câștigă mai mult decât un doctor sau un parlamentar britanic! Și încă mai vrea.. 4420Fără vacanță de Paști pentru elevi 5Vaccinul interzis în 19 ţări este distribuit în România de Unifarm 29049Vezi ce cadou a primit Mirele de la Mireasa.. La asa ceva nu s-a asteptat nimeni.. VIDEO 1934Această bunică nu credea că prinţul Harry o va recunoaşte – reacţia lui când o vede spune totul 20764 zodii care vor înșela în lunile următoare. Calcă în picioare inima partenerului 1923
SuperClipuri.com 2022