SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Mesaje de Paşti 2020.Paşte Fericit
„O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!”

„Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!”

„Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!”

„Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!”

„E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.”

„Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

9 lucruri ciudate pe care le fac toți oamenii, dar le e RUȘINE să recunoască 4602Alimentaţia si pH-ul: 5 sucuri anticancerigene si alcalinizante 522

Aşa vindeci complet reumatismul cu CIMBRU! Scapi pentru totdeauna de dureri şi amorţeală 44917 tatuaje pe care va trebui să le privești de două ori pentru a le înțelege 13220 de celebrități care arată mai bine la 40 de ani decât la 20 126Esti roman dar cu siguranta nu stiai aceste lucruri despre Romania!!! 157Pentru toti Romanii plecati departe de tara lor.. Plange mama si suspina ca stau in tara straina - VIDEO 5976120 de fotografii adorabile care ne dovedesc că copiii pot trăi cu animale de companie 896A uitat ca sta la un pupitru transparent si a aratat ce ascunde intre picioare.. Vezi VIDEO 3021515 vedete care au devenit actori la intamplare 802
SuperClipuri.com 2022