SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Rusia nu-i va refuza nimănui ajutorul în combaterea pandemiei!
Rusia nu va ignora nicio solicitate din partea partenerilor străini de acordare a unui ajutor în combaterea coronavirusului.

Rusia va răspunde tuturor solicitărilor venite din partea partenerilor străini în ceea ce privește acordarea ajutorului  în combaterea coronavirusului. Cu o astfel de declarație a venit ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov.

Chiar de la începutul răspândirii noii infecții, Moscova a oferit un sprijin activ Italiei, iar echipamente medicale și mijloace de protecție au fost livrate în SUA și Serbia.

Ce ajutor au primit statele CSI din partea Moscovei și vor primi în scurt timp, aflați în materialul video realizat de Sputnik.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Încercând să salveze un câine blocat în zăpadă, oamenii au observat îngroziți că acesta ascundea ceva sub corpul său 143Jurnal de salvator: „Nu am apucat să iau Lumină” 10

Îți dau voie să pleci, pentru că nu mă mai meriți 99Siropul de bere te scapă de tuse definitiv și rapid. Cum se prepară? 1716Dacă mă iubești, fă-mă să râd. Te voi iubi și mai mult. Pentru că eu așa funcționez, cu fericire. Așa mă vindec. Așa mă încarc cu energie. Fă-mă să râd. 1597 lucruri neașteptate pe care câinii le pot mirosi 413Trei fraţi Saint Bernard inseparabili au fost abandonaţi la adăpost – personalul a hotărât să le găsească tuturor un cămin permanent 149815 fotografii care ne dovedesc ca nu este de gluma cu schimbările climatice 2258Turnurile Retelelor 5G din Olanda si Mare Britanie DISTRUSE de Protestatari 93Doctor Victor Coteț: "Opriți-vă 2 minute și citiți acest lucru" 1059
SuperClipuri.com 2022