SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Rusia nu-i va refuza nimănui ajutorul în combaterea pandemiei!
Rusia nu va ignora nicio solicitate din partea partenerilor străini de acordare a unui ajutor în combaterea coronavirusului.

Rusia va răspunde tuturor solicitărilor venite din partea partenerilor străini în ceea ce privește acordarea ajutorului  în combaterea coronavirusului. Cu o astfel de declarație a venit ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov.

Chiar de la începutul răspândirii noii infecții, Moscova a oferit un sprijin activ Italiei, iar echipamente medicale și mijloace de protecție au fost livrate în SUA și Serbia.

Ce ajutor au primit statele CSI din partea Moscovei și vor primi în scurt timp, aflați în materialul video realizat de Sputnik.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 lucruri ciudate din școli care sunt total normale în unele locuri 518Tudor Chirilă cheamă românii la protest: „Nu mai au bani de salarii” 2407

19 fotografii care vor dezvălui câteva adevăruri despre această lume 56Iulică, spaima scenei! Melodia „Tu-mi dai cucul, eu îţi dau…" a surprins pe toată lumea 44815 fotografii care arată ce se întâmplă cu lucrurile dacă aveți grijă de ele 35Românul care a cucerit aurul mondial la matematică. „Este vorba despre idei şi raţionament, mai puţin despre formule“ .Merită să îl facem cunoscut ! 337De ce magazinele pulverizează apă pe fructe și legume 36312 exerciții care îți vor subtia picioarele și îți vor lucra posteriorul într-o săptămână 2500Imagini surprinse imediat după producerea accidentului! Pulbere de beată, infirmiera de la "Spiridon" se prăbușește pe bordură, lângă mașina făcută praf! "Nu trebuia să sunați la Poliție, că rezolvam" 576 Secrete uimitoare ale lucrurilor de zi cu zi pe care probabil nu le stii 529
SuperClipuri.com 2022