SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Lovitură pentru Iohannis și Orban! Acuzații de crimă asupra poporului: Voi sunteți CRIMINALI
Lovitură pentru Iohannis și Orban! Acuzații de crimă asupra poporului: Voi sunteți CRIMINALI

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 22 de membri
Înscrie-te în grup
 

 

   

Lovitură pentru Iohannis și Orban! Au fost numiți criminali, după ce Florin Cîțu a postat un mesaj asemănător, pe Facebook. Acum, Ciolacu a răbufnit și a lansat acuzații extrem de dure.

„Pentru vremelnicii care conduc astăzi #România, luați o foaie de hârtie și notați. Iată ce reprezintă o crimă asupra poporului român:

– crimă este să lași pe drumuri peste 1 milion de români și să-i pui apoi să plătească dobândă la dobândă, dacă vor să își amâne ratele. Să lucrezi pentru profitul prietenilor și nu pentru INTERESUL SUPREM al cetățeanului, așa cum ai jurat – tu, SLUJBAȘ AL STATULUI. ASTA E CRIMĂ!

– crimă este să știi că în fiecare oră se închid 90 de firme în România și tu să blochezi la Curtea Constituțională tocmai legile care ar fi salvat IMM-urile, dar și locurile de muncă. ASTA E CRIMĂ!

 

– crimă este să risipești 35 de miliarde din ianuarie până acum, să toci aproape toată rezerva din buffer, să împrumuți miliarde de euro și ACUM să nu acorzi nici cel mai mic ajutor firmelor și populației afectate de criză. ASTA E CRIMĂ!

– crimă este să dai ZERO LEI în majoritatea județelor administrate de PSD pentru achiziția de echipamente de protecție, teste și aparate medicale. Asta e politică meschină, nu este grijă pentru oameni. Pe oameni te răzbuni, nu pe PSD! Iar ASTA E CRIMĂ!”, a transmis acesta.

 

Acuzații dure

„- crimă este să lași medicii să devină carne de tun in fața virusului, în timp ce tu și șleahta faceți achiziții de milioane și milioane de euro cu tot felul de buticuri obscure. ASTA E CRIMĂ!

– crimă este să te folosești de necazul unor oameni pe care îi scoți din carantină să-i plimbi prin toată țara și apoi să-i trimiți la muncă peste hotare. ASTA E CRIMĂ!

– crimă este să-ți bați joc de pensionari și să le spui că pentru ei nu sunt bani. Să te joci cu viața unor oameni în etate care ți-ar putea fi părinți… ASTA E CRIMĂ!

Și da, cel care fuge ca un laș din Parlament, atunci când virusul era deja în România, pentru că prioritatea sa și a partidului său erau anticipatele, da, ACELA ESTE UN CRIMINAL!

Iar cea mai mare CRIMĂ pe care o comiteți zi de zi este să nu #testați populația! Să vă bateți joc de români, mințindu-i și ascunzându-le adevărul! Da, voi sunteți CRIMINALI! Și, da, veți plăti pentru toate acestea!”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook

Sursa:https://www.capital.ro/lovitura-pentru-iohannis-si-orban-acuzatii-de-crima-asupra-poporului-voi-sunteti-criminali.html?fbclid=IwAR1o8Obo7WZ--3V0CC4A-4e8_KiQ10aEAbldLb4CE7CqTWvEL5MAW_5PwTw

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

9 actrițe de la Hollywood care s-au antrenat din greu pentru un rol important, iar munca lor merită admirație 462Ce se va întâmpla în organismul tău dacă vei începe să consumi cu regularitate fulgi de ovăz 1953

19 doctori care sunt atât de frumosi, incat îți vor face inima să tresara 16839 lucruri pe care le puteți vedea numai în Japonia, chiar dacă călătoriți în întreaga lume 1415Un elev era umilit de colegii săi de luni de zile. Drept urmare, profesoara decide să facă ceva complet neaşteptat 991Cine este, de fapt, Vulpița de la Acces Direct. Cum arăta prima dată când a apărut la Antena 1 427 promisiuni, pe care ar trebui să ți le faci ție și să le duci la împlinire 315Cele mai Strasnice Cutremure din Istoria Omenirii filmate de martori.. vezi VIDEO 115776 lucruri pe care limba le poate spune despre sănătatea ta 987Acest celebru chirurg cardiovascular rastoarna tot ceea ce stiai despre dieta sanatoasa. Iata ce crede despre micul dejun 5070
SuperClipuri.com 2021