SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Rusia a anunțat că a creat un test rapid pentru COVID-19. Precizia testului: peste 94%
Autorităţile ruse au anunţat, luni, că au realizat un test capabil să depisteze o infecţie cu noul coronavirus în doar 40 de minute, apelând doar la echipamente standard de laborator.
 {reclama

estele rapide oferă o precizie de peste 94%, au fost create de compania farmaceutică rusă Generium și sunt dezvoltate de un consorţiu de societăţi medicale specializate denumit „Uniunea medico-biologică”. Potrivit ministerului rus al Industriei, testele „detectează ARN-ul coronavirusului”, iar „utilizarea acestui kit de detectare va creşte de câteva ori productivitatea laboratoarelor şi probabilitatea de a detecta o infecţie virală”, se precizează într-un comunicat al ministerului rus, citat de Agerpres. „Datorită procedurii simplificate de preparare a eşantioanelor şi reducerii numărului de etape necesare pentru analiză, timpul de detectare a agenţilor patogeni este mai mic de o oră”, a precizat cercetătorul Andrei Ivanov din cadrul Academiei ruse de Ştiinţe, citat în comunicat.

 {reclama

Tehnica de depistare folosită în prezent în cele mai multe ţări este aşa-numita RT-PCR – o metodă de amplificare a materialului genetic viral. Noile teste sunt realizate de laboratoare de specialitate, iar prelevarea se face din interiorul nasului. Pacientul va afla dacă este sau nu infectat în câteva ore de la prelevare. Alte kituri de testare rapidă sunt în faza de producţie în Franţa, SUA, Elveţia şi în Germania. Totodată, companiile farmaceutice lucrează şi la teste serologice pentru depistarea anticorpilor, pentru a determina dacă un individ a avut contact cu virusul şi s-a imunizat pe cale naturală.
 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

34 de imagini istorice uimitoare care ne arata o noua parte nestiuta a trecutului 1479Aflati in cea mai grea grupa de la Euro, Nationala U21 reuseste o victorie URIASA 465

Cum s-au schimbat costumele de baie de-a lungul istoriei (este minunat că 2010 este în trecut) 90024 de persoane a căror logică ne lasa fara cuvinte 1070Uite in ce CONDITTII INUMANE sunt tinuti ROMANII sa lucreze in Germania.TTi se rupe inima.. vezi VIDEO 6637520 de fotografii perfecte pentru care orice fotograf și-ar vinde sufletul 35Cum sa scapi cu ajutorul bicarbonatului de sodiu de depunerile de grasime, in doar 48 de ore 11005Ceea ce observi prima dată în imagine, spune multe despre scopul vieții tale ! 163422 de persoane care cu siguranta stiu cum sa atraga toata atentia 8115 tehnici psihologice pentru a renunța la fumat — Doza de Sănătate 16
SuperClipuri.com 2022