SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Polițiștii batjocoresc bătrânii în numele legii! O bătrână luată în râs de un poliţist pentru că nu avea declaraţie pentru a merge să-şi cumpere pâine...
S-a intamplat zilele trecute intr-o comuna din Romania. Asta este umanismul politistilor ! Mori in casa, ca te protejam noi de corona,a vem umanismul nostru. Ai declaratie, bine, nu, mori in casa !
 

 - Unde te duci bre ?
-Să iau pâine maică !
-Păi dă actele !
- Ce acte mamă, actele cașii?
-Faci mișto de noi? Actele, declaratia !
- Să vă dau bireu (buletin ) ?
-Iar ne iei la mișto?
- Ce mișto mamă, mă duc să iau pâine !
-Păi și unde e declarația? Să scrie data, ora, deplasarea !
- Mamă, eu nu văz bine, nu văz să scriu !
- Și atunci de ce ieși bre pe stradă? Stai acasă !
- Mama, eu mai ieseam daca avea cine sa imi ia paine? Eu abia pot sa merg ! Nu are cine sa imi ia !
- Nu ai declaratie, nu iesi din casa !


Daca era roman, era om. La asa oameni le aduci tu o paine, si ceva de mancare. O iei de mana sa treaca strada, nu te intereaseaza acte si declaratii. Dar specia asta de gabori cu cefe groase, o specie inumana el cauta sa intrebe de acte si de legi, calca pe cadavre. In astfel de oameni nu exista omenie !

Este Romania anului 2020, o tara care si-a arestat toti cetatenii la domiciliu. Oameni pasnici ies pe strada si merg la servici, sau sa se plimbe si sunt opriti si intrebati de permis de serviciu, declaratie pe propie raspundere, buletin, etc, ca si cum ar fi criminali si infractori !

Circul asta abject, doar in cateva tari ex-comuniste se petrece.

 Da, au laut toti masuri, au inchis universitati, scoli, restaurante, dar nu isi umilesc cetatenii, si mai ales batranii, daca ies pe strada sa-i intrebe de acte !

Oare nu este destula bataie de joc?  Cat se termina circul?

Este mult si o luna sa mai continue, pana la sfarsit de luna aprilie. Dar daca luna viitoare nu este gata, va iesi prapad !

Au putere acuma, este vremea lor, le permite Dumnezeu sa faca abuzuri, dar Dumnezeu pentru glasul saracului si strigatul vaduvei va face dreptate ! Si daca nu vor raspunde penal pentru aceste abuzuri, chiar si ei politistii acoperiti de ordonante si legi de razoi, or sa raspunda in fata lui Dumnezeu, si chiar mai devreme de judecata de dupa apusul vietii !

Dumnezeu îi lasă, dar nu doarme !

 

Sursa:http://www.replay-24.com/2020/04/politistii-batjocoresc-batranii-in.html?m=1&fbclid=IwAR0ZgFscp1mlqZN1o4TiPU77LHz2AmGMC7cK9R53FzTNTs5xGeorzlQQaNc

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Esti destul de curajoasa sa incerci provocarea PLANK? Dureaza numai 28 de zile si e valabila si la barbati 1951Să nu crezi tot ce auzi, să nu faci tot ce poţi, să nu spui tot ce ştii, să nu dai tot ce ai 759

Nu mai poți face cumparaturi daca nu porti masca de protectie, insa acestea nu sunt mereu in stoc ... ! 493Vești bune pentru români. Ce se întâmplă din 15 aprilie? 733Tatal MIRESEI a EXPLODAT cand a vazut ce surpriza a pregatit FIICA sa si MIRELE in seara NUNTII... 2432520 fete excentrice care au reusit sa uimeasca intreaga lume 106820 de fotografii emotionante care ne dovedesc ca bani nu pot cumpăra fericirea 4410 lucruri banale care ne expun la mult mai multe radiații decât credem 1275Gimnastica în stilul lui MICHAEL JACKSON! Un exercitiu de nota 10! Trebuie sa vedeti minutul 1:10 84Cum să închei o dispută în mai puțin de un minut 126
SuperClipuri.com 2022