SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Legea amânării plății facturilor a trecut de Parlament: facturile la apă, energie, gaze se suspendă 3 luni
Nu intra in lege si nu se prevede amanarea platii pentru serviciile de voce și date mobile, aici facturile trebuie achitate in continuare potrivit actului normativ. Au fost 243 de voturi pentru, 81 de voturi contra si 3 abtineri. Legea mai trebuie promulgată de seful statului ca sa intre in vigoare si pana atunci nu se aplica. Liberalii au votat contra si au anuntat ca vor ataca legea la CCR.

Proiect de Lege pentru acordarea unor facilităţi fiscale contribuabililor persoane fizice şi juridice:

 

Art. 4.- (1) La cererea beneficiarului, persoană fizică afectată direct sau indirect de măsurile impuse de autoritățile competente, pe perioada stării de urgență sau a operatorului economic, a cărui activitate a fost oprită sau a căror venituri sau încasări s-au diminuat cu minimum 15% în luna în curs raportat la media celor două luni anterioare, se amâna la plată, pentru o perioada de 3 luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi, plata serviciilor de utilităţi: apă-canal, energie, gaze, salubritate, servicii telefonice și de internet, cablu TV, cu excepția serviciilor de voce și date mobile.

(2) La expirarea perioadei de 3 luni menționate la alin.(1), beneficiarii de servicii de utilități vor plăti sumele scadente, eșalonat, pe o perioadă de 12 luni de la expirarea perioadei, fără a li se percepe dobânzi și penalități de întârziere.

 

preluat de pe realitatea.net

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O batrana intr-o gara ! Aceasta FATA impreuna cu Bunelul ei face Furori pe Internet cu acest Cantec frumos - VIDEO 170878Bebelusul si aceasta pisica te va cuceri.. cel mai DRAGUT video care l-am vizionat pe net - VIDEO 887

20 de fotografii care sunt atât de puternice emotional încât cuvintele nu le pot descrie 1125Premieră istorică: A fost creat primul prototip de avion propulsat cu vânt ionic. Ne apropiem de aeronavele imaginate în “Star Trek”? 165Baietii s-au oprit pentru a ajuta aceasta fata sa schimbe roata!! Ce a urmat este absolut neasteptat! 1112315 fotografii istorice care arată o parte interesantă a trecutului 677Cum un bărbat care are 50 de ani arata ca la 20 - priviti care este dieta lui 1087Desi este cel mai mic oras de pe teritoriul Romaniei a devenit o atractie la nivel mondial!!! 818O bătrână a sunat la 112, de foame 20Unica in lume aceasta pestera din Romania este locul in care cerul si pamanatul parca comunica 183
SuperClipuri.com 2022