SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

VIDEO: O româncă din Italia, gravidă în trei luni, apel disperat: „Vreau acasă! Nu mai am bani, mă tratează ca pe un câine”
https://www.youtube.com/watch?v=32rycF8r6es

 

O româncă în vârstă de 28 de ani, care spune că este însărcinată în trei luni, s-a văitat că a rămas pe drumuri în Italia și a făcut un apel pentru a fi adusă acasă.
Femeia, care stă în apropiere de Milano, în zona cea mai devastată de efectele virusului COVID-19, a spus că vrea doar să ajungă acasă, în România, a notat gazetaromaneasca.com. „Sunt gravidă în trei luni și jumătate. Am rămas aici. Am fost la aeroport să pot să-mi iau bilet, nimeni nu mă ajută. Am sunat la ambasadă, nici un ajutor. Am sunat la minister, a fost singurul care mi-a dat un sfat. Am ajuns în stradă, nu mai am loc de muncă, nu mai am unde să stau. Sunt în fața blocului și nu știu pe unde să o iau. Am întrebat de bilete de avion și polițiștii de acolo au spus că vor să-mi dea amendă. Nu am doctor, nu am nimic. Nu știu ce să fac. Vreau doar să ajung acasă. Nu mai am bani de mâncare, nu mai am nimic. Am sunat la ambasadă, mă tratează ca pe un câine. Am familia disperată acasă”, a spus tânăra, într-un clip video postat pe Facebook.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

7 descoperiri accidentale care i-au transformat din oameni obișnuiți in milionarii 27110 Celebrități care au renuntat la lupta cu kilogramele 2928

Un român plecat în Italia a renunţat la cetăţenie: ‘Sunt mândru că sunt italian’ 10085Cum pot cumpăra românii ani de vechime pentru pensie 63220 de Fraude de Marketing care ar trebui sa ne îngrijoreze 895Tatal MIRESEI a EXPLODAT cand a vazut ce surpriza a pregatit FIICA sa si MIRELE in seara NUNTII... 24324Bunicii care își petrec timpul cu nepoții sunt mai fericiți și trăiesc mai mult 19Dupa mai bine de 50 de ani Nationala Romaniei U21 participa la Jocurile Olimpice din 2020 444 romani se intorc in tara ca sa gestioneze un fond de investitii de 45 milioane de euro! 66”Să ştiţi că bucuria mea de astăzi este că nu m-aţi uitat…” au fost vorbele profesoarei ”Isoscel” din Liceenii! 4868
SuperClipuri.com 2022