SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

VIDEO: O româncă din Italia, gravidă în trei luni, apel disperat: „Vreau acasă! Nu mai am bani, mă tratează ca pe un câine”
https://www.youtube.com/watch?v=32rycF8r6es

 

O româncă în vârstă de 28 de ani, care spune că este însărcinată în trei luni, s-a văitat că a rămas pe drumuri în Italia și a făcut un apel pentru a fi adusă acasă.
Femeia, care stă în apropiere de Milano, în zona cea mai devastată de efectele virusului COVID-19, a spus că vrea doar să ajungă acasă, în România, a notat gazetaromaneasca.com. „Sunt gravidă în trei luni și jumătate. Am rămas aici. Am fost la aeroport să pot să-mi iau bilet, nimeni nu mă ajută. Am sunat la ambasadă, nici un ajutor. Am sunat la minister, a fost singurul care mi-a dat un sfat. Am ajuns în stradă, nu mai am loc de muncă, nu mai am unde să stau. Sunt în fața blocului și nu știu pe unde să o iau. Am întrebat de bilete de avion și polițiștii de acolo au spus că vor să-mi dea amendă. Nu am doctor, nu am nimic. Nu știu ce să fac. Vreau doar să ajung acasă. Nu mai am bani de mâncare, nu mai am nimic. Am sunat la ambasadă, mă tratează ca pe un câine. Am familia disperată acasă”, a spus tânăra, într-un clip video postat pe Facebook.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Romanii stabiliti in Italia spun ca rafturile din magazine sunt goale: `Nu mai este nici apa in vanzare` - GALERIE FOTO 64225 de fotografii care merg direct spre inima ta 910

Cum poţi să scapi definitiv de părul de pe faţă şi corp 235214 fotografii făcute în mod ilegal la diferite obiective turistice 17927 de fotografii care ne demonstreaza ca nimic nu este intamplator 136714 Fapte psihologice care vă pot face viața mai ușoară 279015 Oameni a căror zi a fost distrusă de o eroare dramatică 67Cele mai tari poze care au fost facute vreodata! Trebuie sa le vezi 23518 tatici care au gasit cea mai inventiva solutie pentru a avea grija de copii lor 723Acesti milionari nu cumpara iahturi si insule, dar salveaza mii de copii! 2956
SuperClipuri.com 2022